"На черговому засіданні РНБО предметом обговорення може стати подвійне громадянство деяких депутатів", – Цимбалюк

Йдеться про "народних обранців" від "Опозиційної платформи – За життя", які літали до Російської Федерації за російськими паспортами

Такий прогноз зробив в ефірі програми "Головне" телеканалу "Еспресо" народний депутат України, член політради "ВО Батьківщина" Михайло Цимбалюк, передає "Еспресо.Захід".

Не виключає нардеп і те, що у РНБО можуть виникнути питання і до колишнього президента Петра Порошенка щодо його контактів з Віктором Медведчуком. Цимбалюк нагадав, що Медведчук свого часу очолював переговорну групу зі звільнення українських військовополонених з території Росії і часто літав до столиці окупанта.

"Мені видається, що можуть бути санкції щодо інших депутатів Опоблоку, які насправді дуже часто бували у Російській Федерації, в анексованому Криму. Більше того, у ЗМІ з'явилася інформація, що дехто з них літав за паспортами Російської Федерації. Зважаючи, що на попередньому засіданні РНБО велася мова про подвійне громадянство, це може також стати предметом обговорення і накладання санкцій, знову ж таки на громадян України", - резюмував політик.  

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb