Тренер збірної Німеччини Льов розповів, де продовжить кар'єру після Євро-2020

Головний тренер збірної Німеччини Йоахім Льов заявив, що після відставки із національної команди продовжить роботу на клубному рівні

Про це повідомляє Kicker.

За словами Льова, після того, які влітку він піде зі збірної Німеччини після фінальної частини чемпіонату Європи, він не завершить тренерську кар'єру, а продовжить її на клубному рівні.

"Я дуже мотивований і з нетерпінням чекаю майбутніх матчів збірної у березні, а також чемпіонату Європи. З відходом зі збірної моя тренерська кар'єра не закінчиться. Тому що мені подобається щоденна робота з гравцями на полі. Я люблю проводити індивідуальні тренування з гравцями", - сказав Льов.

61-річний Йоахім Льов очолює збірну Німеччини з 2006 року. Під його керівництвом національна команда виступила на шести великих турнірах і зуміла в 2014 році стати чемпіоном світу.

Також німецька збірна ставала срібним і двічі бронзовим призером чемпіонату Європи і бронзовим призером чемпіонату світу. У 2017 році команда виграла Кубок конфедерацій.

Останній великий турнір, чемпіонат світу - 2018, завершився для збірної Німеччини провалом. На той момент чинні переможці змагань не змогли подолати груповий етап.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb