На з'їзді "Слуги народу" названо найголовнішу проблему партії

На думку президента України Володимира Зеленського, засновника і почесного голови політичної партії "Слуга народу", за підтримки якої він ішов сам та вів свою команду на останні президентські, парламентські і місцеві вибори, найбільше "слугам" загрожує відсутність єдності. Зокрема, з принципових питань

Про це керівник Української держави заявив на відкритті IX партійного з'їзду "Слуги народу", що проходить сьогодні, 13 березня 2021 року, у Києві, передає Еспресо.TV.

"Партія "Слуга народу" починає сьогодні новий період", - наголосив президент.

"Ми, ви, подорослішали, визнали помилки та зробили висновки. Ми поступово очищуємо команду від засланих козачків, як кажуть, та випадкових людей, є й такі. І ми готові рухатись далі",- сказав Зеленський.

Читайте такожОксана Забужко: Зеленський тут на гастролях. Він не знає країни і не відчуває її

"Якщо в цьому залі є ті, хто готовий опустити руки, або досі не зрозумів різницю між справжньою думкою народу і своєю фейсбук-бульбашкою, або ґвалтом деяких журналістів, активістів та анонімних телеграм-каналів про "всьо пропало", краще, будь ласка, встаньте і підіть зараз. Хоча, я вірю, що таких людей тут сьогодні немає, а значить усе вдасться", - додав Володимир Зеленський.

Трохи згодом він знову повернувся до необхідності єдності всередині партії "Слуга народу".

"Ми ніколи не зробимо нашу Україну єдиною, якщо самі не будемо згуртованими. На мою думку, у вас можуть бути дискусії щодо деталей, але коли мова йде про принципові, важливі для країни речі, на табло завжди повинно бути щонайменше 226 наших голосів, голосів "Слуги народу". І вам має бути байдуже, як голосують інші партії. Нехай це залишиться на їх совісті", - закликав свої нардепів Зеленський.

 

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb