Литвин зник з переліку кандидатів на посаду ректора КНУ імені Шевченка. ОНОВЛЕНО

Наразі на сайті КНУ розміщено кандидатури 4 претендентів на посаду ректора. Із списку претендентів на виборах зникли ексголова Верховної Ради Володимир Литвин та доктор психологічних наук Сергій Болтівець

Про це свідчить перелік кандидатів на посаду ректора Київського національного університету імені Тараса Шевченка на сайті ВНЗ.

На голосування виноситимуться кандидатури кандидата філософських наук, професора Володимира Бугрова, доктора геологічних наук, професора Сергія Вижви, доктора економічних наук, професора Олександра Рожка та доктора соціологічних наук, доцента Ірини Чудовської.

Зазначимо, раніше у ЗМІ була інформація про балотування на посаду ректора КНУ імені Шевченка ексголови парламенту Володимира Литвина. 

Інформація про його балотування з'явилась перед рішенням РНБО про перевірку всіх нардепів, які підтримали ратифікацію Харківських угод з Росією та до яких Литвин, як голова ВР шостого скликання, належить.

ОНОВЛЕНО. Станом на 18:00 кандидатура Володимира Литвина знову присутня на сайті навчального закладу. Також у переліку кандидатів з'явився голова Бюро Міжнародного Інституту ціложиттєвого навчання ЮНЕСКО "Освіта дорослих України", професор, доктор психологічних наук Сергій Болтівець.

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо