Куман назвав Мессі найважливішою людиною в історії "Барселони"

Головний тренер "Барселони" Рональд Куман назвав найважливішою людиною в історії "Барселони" аргентинського футболіста Ліонеля Мессі

Про це нідерландський тренер заявив, після перемоги "Барселони" над "Уескою" в грі чемпіонату Іспанії 4:1, в якому Ліонель Мессі зробив дубль та зіграв рекордний 767-й матч за команду, повідомляє Marca.

"Мессі показав, що він найкращий. Перший гол був просто фантастичним. Він заслуговує грати важливу роль в цій команді. Про Лео вже багато сказано і важко сказати щось ще. Він так багато років, так багато матчів демонструє цей рівень. Мессі - найважливіша людина в історії "Барселони". На щастя, він все ще з нами", - сказав Куман.

У нинішньому сезоні 33-річний Ліонель Мессі зіграв за "Барселону" 36 матчів, забив 27 м'ячів та віддав 12 результативних передач.

Мессі виступає за "Барселону" упродовж всієї кар'єри, з 2003 року. З іспанцями він здобув 34 трофея, серед яких 10 титулів чемпіона Іспанії, 6 кубків і 8 суперкубків країни, 4 перемоги у Лізі чемпіонів, 3 Суперкубка УЄФА і 3 золота клубного чемпіонату світу.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb