Промоутер розповів, хто здатен перемогти найкращого боксера світу

Промоутер Френк Воррен заявив, що єдиним боксером, який здатен перемогти мексиканця Сауля Альвареса, є його наступний суперник – британець Біллі Джо Сондерс

Про це повідомляє BoxingScene.

За словами Френка Воррена, який працює із чемпіоном світу WBC (Всесвітньої боксерської ради) у надважкій вазі Тайсоном Ф'юрі, він вірить більше у перемогу Біллі Джо Сондерса більше, ніж його промоутер – Едді Хірн.

"Якщо хтось і може перемогти Канело, то це Біллі Джо Сондерс. Здається, що все виглядає так, ніби я вірю в перемогу Сондерса більше, ніж його власний промоутер. Едді Хірн вже заявив, що веде переговори про поєдинок за абсолютне чемпіонство з командою Калеба Планта. Якби я був на місці Сондерса, я б не хотів, щоб мій промоутер виступав з такою заявою", - сказав Воррен, який раніше сам був промоутером британського боксера.

Сауль Альварес є чемпіоном світу WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та WBC (Всесвітньої боксерської ради) в другій середній вазі (до 76,2 кг) та лідирує в рейтингу найкращих боксерів світу, незалежно від вагової категорії, за версією журналу The Ring.

Біллі Джо Сондерс володіє поясом WBO (Всесвітньої боксерської організації).

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb