"Слуги" спільно з "п'ятою колоною" хочуть створити ТСК по "вагнерівцям" для прикриття держзради в оточенні Зеленського, - Герасимов

За словами нардепа від "ЄС" Артура Герасимова, монобільшість намагається створити альтернативну слідчу комісію, щоб приховати факт держзради в оточенні президента Володимира Зеленського

Про це народний депутат від фракції "Європейська Солідарність" Артур Герасимов заявив з трибуни Верховної Ради, передає Еспресо.TV.

"Готується фільм-розслідування про зрив спецоперації з затримання вагнерівців через витік секретної інформації з офісу Зеленського. Тому закон про колаборацію набуває ще більшої ваги для покарання зрадників. Півроку монобільшість відмовлялася давати людей в нашу слідчу комісію для розслідування вагнергейту. Аж раптом перед прем'єрою розслідування Bellingcat "Слуги" спільно з п'ятою колоною кремля хочуть створити власну ТСК. Очевидно - робиться це не для встановлення фактів, а для прикриття державної зради в команді Зеленського ", - заявив нардеп.

Читайте також: Фільм-розслідування Bellingcat по "вагнерівцям" з'явиться 5 квітня, - Гордон

За словами Герасимова, запобігти сховатись президенту Володимиру Зеленському "за димовою завісою ТСК" можна лише підтримавши створення опозиційної комісії постановою 4105 за ініціативи нардепа від "Голосу" Романа Костенка.

"Тоді суспільство нарешті дізнається всю правду про "Вагнергейт" а честь українських офіцерів розвідки та спецслужб буде захищена", - заявив Герасимов.

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо