Супербій Джошуа – Ф'юрі може зірватися, попри підписаний контракт, - інсайдер

Бій за звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі між британцями Ентоні Джошуа та Тайсоном Ф'юрі може не відбутися, попри підписаний контракт

Про це заявив знайомий із ходом переговорів між боксерами британський інсайдер Гарет Девіс, повідомляє vRINGe.com.

За його словами, підписаний напередодні контракт означає лише, що сторони офіційно підтвердили минулорічні домовленості з розподілу призового фонду.

"Вони просто виторгували для себе 30 днів, щоб вирішити всі спірні моменти. Перш за все це дата і місце проведення бою. Годинник цокає. І якщо вони не встигнуть, то вся ця анонсована "найбільша подія в історії боксу" накриється мідним тазом. Я бачу, що Ф'юрі та його співпромоутер Боб Арум не у захваті від того, що Хірн вже оголосив про сутичку. Це означає, що за лаштунками відбувається щось ще", - сказав Девіс.

Він переконаний, що анонсувавши бій промоутер Ентоні Джошуа пішов ва-банк.

"Хірн хоче прискорити процес. Оголошення викликало ефект бомби, що розірвалася. Ажіотаж неймовірний, так що це може і спрацювати. Але це точно не значить, що все вже на мазі. Вважаю, сутичка відбудеться десь в арабській пустелі. Якщо відбудеться",  - зазначив Девіс.

Він також додав, що наразі Тайсон Ф'юрі перебував не у найкращій формі.

"Йому потрібно скинути зайву вагу. Але до бою він проведе 11-12-тижневий тренувальний табір. Я бачу, що він сильно розчарований тим, що процес рухається повільно. Він реально близький до депресії. І я турбуюся з цього приводу", - констатував Девіс.

Тайсон Ф'юрі є чемпіоном світу WBC (Всесвітньої боксерської ради).

Ентоні Джошуа володіє поясами WBO (Всесвітньої боксерської організації), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації).

Переможець поєдинку стане абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb