Ломаченко наважився на відчайдушний крок заради чемпіонського бою

Український боксер Василь Ломаченко заявив, що може припинити співпрацю із промоутером Бобом Арумом заради бою проти чемпіона світу WBC Девіна Хейні зі США

Про це Ломаченко заявив у інтерв'ю YouTube каналу SNOWQUEENLA.

За його словами, найбажанішим його суперником є Хейні, якому без бою віддали титул чемпіона WBC (Всесвітньої боксерської ради) у легкій вазі (до 61,2 кг), який належам Ломаченку.

"Для мене це найкращий варіант. У Хейні справжній пояс WBC, який я завоював у поєдинку з Кемпбеллом. Мені дали франчайзинговий титул, а мій пояс перейшов до нього автоматично. Він отримав пояс без бою. Я готовий провести з ним бій. Як домовитися? Питання не до мене і не до Хейні, а до наших промоутерів. Вони повинні домовлятися про це", - сказав Ломаченко.

Він додав, що якщо його промоутер Боб Арум влаштує цей бій із представником американця Едді Хірном, то він дочекається закінчення контракту із компанією Top Rank та домовиться із Девіном Хейні самостійно.

"Тут два варіанти - або Арум домовляється з Хірном і протягом року ми проводимо цей поєдинок, або чекаємо, коли у мене закінчується контракт з Top Rank і я сміливо підписую угоду з Хейні", - сказав Ломаченко.

Девін Хейні володіє титулом "регулярного" чемпіона WBC. Водночас в організації є вищий за статусом "франчайзинговий" пояс, який у Василя Ломаченка у жовтні 2020 року відібрав інший американець Теофімо Лопес.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb