Підсанкційний нардеп Дубінський звинуватив Офіс президента у вимозі брати участь у пресконференції з Деркачем

18 березня нардеп Олександр Дубінський, на якого наклали санкції Сполучені Штати за втручання у вибори, заявив, що саме у Офісі президента йому дали команду взяти участь у конференції разом з нардепом Деркачем

Про це нардеп Олександр Дубінський заявив на своєму новому YouTube-каналі.

За словами Дубінського, який отримав санкції Мінфіну США після участі в спільній з Андрієм Деркачем прес-конференції, саме Офіс президента вимагав від нього спільного брифінгу по ак званим плівкам Деркача, або ж "плівкам Байдена-Порошенка".

"Саме Офіс президента Зеленського вимагав від мене участі в створенні ТСК у ВР по темі "плівок Деркача". Саме ОП вимагав від мене участі в тій прес-конференції, де Деркач опублікував ті плівки. Нагадую, що я тоді від участі в цій афері (під аферою мається на увазі створення ТСК, - ред.) відмовився , і тоді створювати ТСК довелося особисто главі фракції "Слуги народу" в ВР Давиду Арахамія", - зазначив Дубінський.

Також Дубинський запевняє, що він сам не має ніякого відношення до так званих "плівок Деркача" і виступає проти втручання у внутрішні справи інших країн.

Підписуйтеся на наш телеграм-канал Новини Еспресо