Президент WBC анонсував гучне повернення американського нокаутера Вайлдера

Американський важковаговик Деонтей Вайлдер проведе наступний бій проти переможця поєдинку між росіянином Олександром Повєткіним та британцем Ділліаном Вайтом

Про це повідомляє BoxingScene.

За словами президента WBC (Всесвітньої боксерської ради) Маурісіо Сулеймана, він підтримує ідею проведення бою за участю колишнього чемпіона світу в надважкій вазі Донтея Валйдера за статус офіційного претендента на титул. Суперником американця він хоче бачити Ділліана Вайта, якому 27 березня необхідно перемогти "тимчасового чемпіона світу WBC Олександра Повєткіна, який нокаутував його у серпні 2020 року.

"Мені подобається ця ідея. Побачимо, що станеться 27 березня. Якщо Вайт переможе, тоді він стане "тимчасовим" чемпіоном. Він буде у привілейованому становищі", - сказав Сулейман.

Підтримав ідею президента WBC і промоутер британця Едді Хірн.

"Вайлдер проти Вайта - це бій, про який ми вже давно говорили. Ділліан Вайт викликав його на поєдинок близько трьох років, а потім раптом Деонтей Вайлдер програв і тепер він викликає Вайта", - сказав Хірн.

Деонтей Вайлдер у лютому 2020 року програв нокаутом британцю Тайсону Ф'юрі та втратив титул чемпіона світу WBC. 41 із 42 перемог американець здобув нокаутом.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb