Промоутер британського боксера звинуватив Усика в брехні

Промоутер Френк Воррен заявив, що британець Джо Джойс не отримував пропозиції від українця Олександра Усика стосовно розподілу гонорарів у майбутньому поєдинку

Про це повідомляє BoxingScene.

За словами Воррена, британський важковаговик не отримував від команди Усика зустрічної пропозиції щодо розподілу призового фонду в бою за титул "тимчасового" чемпіона світу WBO (Всесвітньої боксерської організації) в надважкій вазі, про що напередодні заявив українець.

"Ми не отримували зустрічної пропозиції від Усика або його команди. Минулого тижня ми знову зробили пропозицію його менеджеру. Джо хоче цього бою. Ми хочемо цього бою. Схоже, ви хочете цього бою. Давайте зробимо це для фанатів", - закликав Воррен.

Усик є обов'язковим претендентом на титул WBO (Всесвітньої боксерської організації), яким володіє інший британець Ентоні Джошуа.

WBO санкціонувала бій Усика за "тимчасовий" пояс проти другого номера рейтингу організації Джойса, аби зробити можливим поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу між Ентоні Джошуа та Тайсоном Ф'юрі з Великої Британії.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb