"Риється у спідній білизні замість усвідомлення помилок": Арахамія заявив, що Дубінський "поводиться як кинута наречена"

Голова фракції партії "Слуга народу" Давид Арахамія вважає, що останні висловлювання нардепа Олександра Дубінського пов'язані з "важким періодом життя"

Про це він сказав у коментарі "Українській правді".

Арахамія назвав домислами звинувачення Дубінського про нібито причетність офісу Зеленського до витоку розмови Порошенка і Байдена.

"Дубінський поводиться як кинута наречена. Звинувачує всіх у всьому, ображає, копошиться в нижній білизні, замість того, щоб подивитися в дзеркало, усвідомити свої помилки і визначитися, як жити далі. Я з розумінням ставлюся до цього важкого періоду життя свого колишнього колеги і сприймаю це поки як ознаки весняної депресії в зв'язку з важкими життєвими обставинами", - сказав Арахамія.

Щодо плівок Деркача, Арахамія зазначив, що "краще ніж американські спецслужби ніхто не скаже про причини і джерела їх походження. Все інше це домисли "мамкиних розслідувачів".

  • Нагадаємо, 11 січня Мінфін США ввів санкції проти українців за втручання у вибори. У списку опинилися  Дубінський, Онищенко та ТРК "ЕРА"
  • Офіс генпрокурора відкрив 2 провадження проти Дубінського.
  • 28 січня YouTube видалив канал Дубінського, який налічував понад 350 тис. підписників
  • 1 лютого Дубінського виключили з фракції "Слуга народу у парламенті
  • 11 лютого стало відомо, що підсанкційний нардеп вирішив розпродати власний автопарк 
  • 4 березня у Верховній Раді зареєстрували міжфракційне об'єднання депутатів, яке очолив виключений з фракції "слуг" через санкції США Олександр Дубінський
  • 15 березня Олександра Дубінського виключили з партії "Слуга народу".
  • Дубінський, на якого наклали санкції США за втручання у вибори, заявив, що саме в Офісі президента йому дали команду взяти участь у конференції разом з нардепом Деркачем.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb