Син ексзасновника телеканалу "1+1" Роднянського претендує на посаду в наглядовій раді Ощадбанку

Син колишнього засновника телеканалу "1+1" і російського телепродюсера Олександра Роднянського претендує на посаду члена наглядової ради державного Ощадбанку

Про це свідчить декларація Роднянського-молодшого в реєстрі Національного агентства з протидії корупції.

Відповідно до декларацій, Роднянському належиь частина житлового будинку у Великобританії загальною площею 150 кв. м та квартира в Україні площею 179,7 кв. м.

Крім того, разом із дружиною він володіє квартирою у Росії площею 31 кв. м. Роднянський також має право користування нерухомістю в Росії, зокрема квартирою, житловим будинком площею 364,8 кв. м і земельною ділянкою площею 1,5 тис. кв. м.

Згідно з документом, Роднянський-молодший у 2020 році отримав 1,69 млн грн доходу від Кембриджського університету, 153,6 тис. грн від підприємницької діяльності, 121,7 тис. грн доходу за відчуження рухомого майна компанії Rodniansky Development Srl (Італія).

Він також зареєстрував подарунок у негрошовій формі вартістю 715,93 тис. грн, а на рахунку "Райффайзен Банку Аваль" зберігає 320 тис. грн.

Дохід дружини Роднянського-молодшого Яніни Студіліної у 2020 році склав 153,6 тис. грн від підприємницької діяльності і 9,22 тис. грн - субсидії від компанії Interregional operational FTD.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb

Источник: https://biz.censor.net/n3253956