Азійський багатій погодився викласти шалені гроші за супербій Джошуа – Ф'юрі

Промоутер британського боксера Ентоні Джошуа Едді Хірн заявив, що отримав "ексцентричну" пропозицію про організацію бою із його співвітчизником Тайсоном Ф'юрі із однієї з країн Азії

Про це повідомляє Boxingscene.

За його словами, представникам боксерів надійшла вигідна пропозиція про організацію бою за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі, але не з країн Близького Сходу, як повідомлялося раніше.

"Нам надійшла дуже ексцентрична пропозиція, і вона не з Близького Сходу. Не можу сказати, хто це, однак він неймовірно багата людина, яка хоче зробити щось особливе. Це цілком реалістичний варіант, гроші не є проблемою для цієї людини. Злегка дивно комерційно, але справа не в цьому. Перед нами найбільша подія цього року. Саме так думає ця людина, бажаючи привезти бій в рідну країну. Для нього не мають значення продаж квитків, йому важливо, що він зможе сказати: "я заплатив за це", - сказав Хірн.

Він додав, що це не Макао, де влаштовують багато великих боксерських шоу, але поруч.

Тайсон Ф'юрі є чемпіоном світу WBC (Всесвітньої боксерської ради).

Ентоні Джошуа володіє поясами WBO (Всесвітньої боксерської організації), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації).

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb