"Ви нам заважали весь час": Степанов звинуватив нардепку Стефанишину у розповсюдженні фейків про вакцинацію від COVID-19

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов звинуватив народну депутатку Ольгу Стефанишину у розповсюдженні фейків про вакцинацію від COVID-19

Про це міністр охорони здоров'я Максим Степанов сказав під час Години запитань до уряду у Верховній Раді, передає Еспресо.TV.

Так, відповідаючи на запитання народної депутатки від партії "Голос" Ольги Стефанишиної про причини низького рівня вакцинації від COVID-19 в Україні, Степанов заявив, що вона "заважала весь час своїми маніпуляціями".

"Як я вже неодноразово казав, Україна знаходиться на 36 місці в Європі по рівню смертності. Це головний результат. Це врятовані десятки, сотні тисяч життів, які зроблені завдяки нашим лікарям і нашим рішенням до яких точно ви, пані народний депутат, не мали жодного відношення. А ні, мали. Ви нам заважали весь цей час своїми маніпуляціями, фейками, які ви розповсюджували постійно в тому числі і щодо вакцинації", - заявив Степанов.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb