Одеса увійшла до "червоної" зони. Але рішення мерії ще слід зачекати

У суботу, 20 березня 2021 року, Одеса та Одеська область за останніми показниками зараженості коронавірусом потрапила в "червону" зону епіднебезпеки

Про це із посиланням на Міністерство охорони здоров'я України повідомляє Еспресо.TV.

Згідно з даними на сайті відомства, в "червону" зону епіднебезпеки станом на 20 березня входять Київ, Житомирська, Закарпатська, Івано-Франківська, Одеська, Чернівецька області.

До "помаранчевої" зони віднесені Вінницька, Дніпропетровська, Донецька, Київська, Львівська, Миколаївська, Полтавська, Сумська, Тернопільська, Хмельницька, Черкаська області.

Читайте такожБез промтоварів, кав'ярень, спортзалів та з половиною місць у транспорті. Київ перейшов на суворий карантин

Разом з тим, для того, щоб місто і регіон були в "червоній" зоні, критична кількість хворих і зменшення ліжкомісць має протриматися три дні.

"Якщо завтра умовно відкриють 100 нових місць, то відповідно не потрапимо в червону зону. Тільки після трьох днів показників комісія розглядатиме питання про обмеження для "червоної" зони, тому ми поки що не в "червоній" зоні", - наводить слова прессекретарки мерії Одеси газета Думская.net.

Cтаном на 20 березня в Одеській області зафіксовано 1 037 нових випадків захворювання коронавірусів і 11 смертей від ускладнень. Нових випадків одужання за добу немає.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb