"Чому Зеленський мовчить?". Сьогодні о 19:00 на Банкову прийдуть запитати про Стерненка

У суботу, 20 березня 2021 року, на день народження ув'язненого громадського діяча та відеоблогера Сергія Стерненка на площі перед Офісом президента України (Київ, вулиця Банкова,11) пройде протестна акція. Початок о 19:00

Подробиці розповідає Еспресо.TV.

"Сьогодні Сергію Стерненку - 26. Свій день народження він зустрічає у в’язниці, куди його свавільно кинули через те, що він має власну позицію, принципи та не готовий йти на компроміси з совістю.

Його намагалися вбити - не вийшло.

Його намагалися демонізувати - не вийшло.

Тепер від нього вирішили позбавитися іншим способом - кинути за ґрати у сфабрикованій справі", - зазначається в запрошенні на мітинг, розміщеному на телеграм-кнаалі Стерненка, який продовжують вести його побратими.

Сам Сергій, під час запису свого останнього відеоблогу із судової зали, попросив учора, 19 березня, не просто прийти під офіс Володимира Зеленського, а "якомога гучніше" запитати главу держави, чому він, Стерненко, перебуває в ув'язненні.

 

"Приносьте з собою усе те, що зазвичай беруть на довгі прохолодні події. Тепло одягайтеся. Прохання не брати з собою дітей та домашніх улюбленців", - просять на Facebook організатори акції, обіцяючи при цьому на 23:00 "сюрприз від Стерненка".

Детальні поради для бажаючих долучитися, а також для тих, хто хоче діяти на підтримку Сергія Стерненка в подальшому, розміщаються на окремому каналі.

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb