На проспекті Перемоги у Києві BMW на швидкості "наздогнало" малотонажку комунальників. Потерпілих рятували перехожі

У Шевченківському районі столиці на проспекті Перемоги між станціями метро Політехнічний інститут та Шулявська пізно ввечері у суботу, 20 березня 2021 року, сталася ДТП з потерпілими

Подробиці розповідають ВартовіЕспресо.

BMW їхало у крайній лівій смузі в напрямку метро "Шулявська" та, перелаштовуючись в іншу смугу між Пушкінським та Політехним парками, не гальмуючи, влетіло на повному ходу у задню частину малотонажки. Удар був такої сили, що автомобіль комунальної служби "Київтеплоенерго" відлетів на відстань близько 100 м та перекинувся на бік. З седану ж залишився тільки металобрухт.

Хлопці, які були очевидцями цієї пригоди, допомогли вибратися потерпілим з автівки, викликали всі служби порятунку та разом з водіями, які проїжджали повз, допомогли загасити палаюче авто.

Троє людей, які перебували в BMW, було госпіталізовано: водійку та пасажира, що знаходився на передньому сидінні, забрали у важкому стані.

Можна тільки уявити з якою швидкістю летіло БМВ, щоб здійснити удар, через який було перекинуто 5-тонний Ford Transit у якого навіть задню вісь вирвало.

Після цього проспект Перемоги в напрямку метро "Шулявська" було перекрито, а транспорт відводився на прилеглі вулиці. Пропускалися лише спецмашини.

На місце виїхала слідчо-оперативна група (СОГ).

Слідкуйте за подіями в Україні та світі разом з Еспресо! Підписуйтесь на Telegram-канал: https://t.me/espresotb