Поїздки від 27 грн у додатку Cab. Як працює новий тариф-конструктор Just

Додаток для виклику таксі Cab запустив нову категорію. Just — перший тариф-конструктор, повністю розкладений на опції. Кінцева вартість залежить не тільки від кілометражу, але й від кількості пасажирів та наявності багажу

Матеріал публікується на правах реклами.

Ціна поїздок поодинці та з ручною поклажею стартує від 27 грн. Завантажити Cab можна в Apple Store та Google Play. З чого складається ціна?

Розробники наголошують: доступна вартість Just не означає погіршення якості сервісу. Вік автівок у категорії —  до 10 років (до роботи в інших агрегаторах допускаються автомобілі з 2000 року). До автівок власного автопарку незабаром долучаться партнерські, залучатимуть також водіїв зі своїм авто. Окрім вікового обмеження у 10 років для автівок категорії діє ще одне важливе правило: вони мають бути виключно у бездоганному технічному та косметичному стані.

Після введення маршруту у додатку пасажир бачить мінімальну (1 пасажир без багажу) та максимальну (4 пасажири + багаж) вартість, можна одразу порівняти тариф з категорією комфорт-плюс White cab і обрати доречний цінник. Якщо опції Just було обрано неправильно (наприклад, вказана некоректна кількість пасажирів), налаштування можна відкоригувати під час поїздки.

Завантажити додаток: https://i.cab.ua/JsaD/esp0920