"Яскраві новинки" - огляд нових автомобільних ламп від різних виробників

За останній місяць компанії-виробники автомобільного освітлення запропонували декілька оновлень

Новина публікується на правах реклами.

А ще відбулась одна важлива подія, яка може вплинути на популяризацію LED-ламп. Компанія Osram підготувала відразу декілька новинок. Також від конкурентів намагаються не відставати Philips, Bosch та Narva. Інтернет-магазин EXIST.UA регулярно робить огляди новинок у світі автозапчастин - цього разу мова піде про лампи.

Отже, починаємо з компанії Osram, яка порадувала декількома новими продуктами. Почнемо з їх важливого досягнення - світлодіодні лампи Osram Night Breaker LED H7 отримали схвалення до використання замість галогенних, у фарах головного світла для доріг загального користування. Що правда, поки лише в Німеччині. Але це все одно дуже важливо, тому що це хіба не перший подібний випадок. І можливо Україна також почне затверджувати подібні лампи для використання.

Окремою новинкою виробник презентував нове покоління ламп LEDriving HL, які також можуть використовуватись для заміни стандартних галогенних в головній оптиці. Що правда, відповідного дозволу вони не мають.

Також компанія презентувала оновлену лінійку світлодіодних ламп LEDriving SL для систем допоміжного освітлення автомобілів.

Дві новинки приготували у Philips. Першою стали лампи Racing Vision GT200, які отримали на 200% більше яскравості, ніж у звичайних, і саме тому виробник називає їх найдосконалішими лампами на сьогодні. Друга це Philips X-treme Vision Pro 150, що отримали на 150% більше яскравості, ніж у звичайних, а термін їх служби збільшився до 450 годин для ламп типу H7 та 540 годин - для H4.

Також новинки приготували Narva - це Range Performance LED. Та Bosch,  що презентувала нову серію ксенонових ламп EcoHid. Вони мають хороші характеристики, високий ресурс та економічну ціну.

Якщо вам цікаво дізнатись більше про всі ці лампи, дивіться відео на ютуб-каналі інтернет-магазину EXIST.UA