Вата News | 2 серпня | Дайджест

- Бойовики ДНР не пустили машини Червоного Хреста в Донецьк, оскільки вміст цих автомобілів не відповідав звичному вмісту путінських гуманітарних конвоїв. А там теж в документах продукти зазначаються…
-Традиційний фестиваль «Крим фест» цього року пройшов у новому багатообіцяючому форматі. Виявляється, для його успішного проведення не потрібні були ні глядачі, ні артисти. Чому би тепер не перейняти цей досвід на усі інші культурні заходи, які збирається проводити Росія?
- Росія на день свого військово-морського флоту спробувала налякати увесь світ ракетними пострілами. Світ, само собою, готовий був уже і злякатись, однак російські ракети повели себе дещо неадекватно. Прийшлось навіть Військову доктрину РФ під це міняти.
- Рахункова палата РФ об’єднала свої зусилля з Російською православною церквою. Тепер Московський патріархат активніше молитиметься над грошима, а фінансисти навчаться у РПЦ нових, не менш цікавих трюків.
- Віднині вся Росія, яка дуже стурбована імпортозаміщенням, буде сита, обута, одягнена, здорова і в повному гламурі – томські вчені буквально під ногами знайшли сировину для процвітання країни. А що іще можна запропонувати Росії для повного щастя?