Вата News | Дайджест | 4 жовтня

- В ДНР провели танковий біатлон, під час якого розстріляли трибуну з глядачами. А винні, як завжди, українські спецслужби. Які іще драйвові види спорту практикуються на Донбасі?
- Володимир Путін, прилетівши на Генасамблею ООН, не зміг таки встояти багаточисленним слізним проханням Президента США і зволять таки прийняти Барака Обаму на коротеньку аудієнцію.
- Керівництво ЛНР вирішило позбутися конкурентів, які заважають йому нормально заробляти на своїх кріпосних. Тому звідти виганяють ООН, лікарів без кордонів та інші гуманітарні організації. При цьому керівники ЛНР отримують гроші… в Україні.
- Тільки Путін за поріг... як Медведев тут же поліз за комп'ютер і зібрав там цілу міжнародну конференцію. На якій взявся вирішував проблеми російської науки та організовувати втечу мізків з-за кордону.
- Так і не отримавши очікуваних неприємностей в ООН, Путін вирішив організувати іще яку-небуть війнушку. Цього разу "повезло" Сирії, в якій Росія воюватиме з "Ісламською державою", але так, щоб навіть випадково "Ісламську державу" не зачепити.