ТОП-9 найкращих відео тижня: Дитина Диявола і Олександр Янукович

Дитина диявола, шопінг Богатирьової та Антимайданівські "голубі над нашею зоною" та інше - добірка відеороликів цього тижня від Еспресо.TV

Почнемо з дитини диявола з Нью-Йорку. Творці фільму "Пришестя диявола" придумали його, щоб привернути увагу до прем'єри.

Не менш цікавою є відеоновина про то, що німецькі рахунки сина президента, Олександра Януковича, не лише перевіряють, а можуть і заморозити.

Міністра охорони здоров’я Раїсу Богатирьова знову бачили у бутіку  "Луї Віттон". У коментарях деякі користувачі соцмереж навіть писали, що вона ходить до цих магазинів спеціально, щоб привертати увагу до свого товару, оскільки бутіки начебто належіть їй. От і привернула увагу Олега Ляшка...

Співавтор закону, що робить Україну поліцейською державою, нинішній затятий регіонал Володимир Олійник далекого 2004 року сам кричав "Зека геть!", що топер, з його легкої руки, є кримінальним правопорушенням. 

Увесь світ бачив сльозу Кріштіану Роналду, коли він отримував «Золотий м’яч». Перемогу футболіст відсвяткував у літаку зі своєю родиною.

Активісти ЛГБТ-спільноти подякували Віктору Медведчуку за увагу до теми одностатевих шлюбів.

Під час нашого ранкового ефіру звичайно дуже спокійний професор НаУКМА та політолог Олексій Гарань не стримався та розказав, що б він хотів зробити із регіоналом Володимиром Олійником. А потім закликав тримати себе в руках та не слухати провокаторів.

До Києва на «екскурсію» знову привезли прихильників чинної влади. Поки на Майдані виступають Тарас Чубай та Марічка Бурмака, антимайданівцям ставлять радянську та українську попсу. Звісно, молодь змушена співати щось більш знайоме та близьке.

І нарешті останнє відео – нова пісня Олександра Морозова про харківських мера та губернатора.