Путін знову зрадить населення Крима

Російська імперія завжди старалася розширити території. Нинішня стратегія на від'єднання західних земель України, лише на перший погляд виглядає дивиною і поступками «непотрібним галичанам»

Сьогодні тільки лінивий не говорить про те, що нинішня ситуація в країні зрежисована росіянами, для яких Віктор Янукович – всього лише розмінна монета. Путін стомився чекати. Він прискорює інтеграційні процеси, які мають стати незворотними при відновленні імперії. А імперія, як відомо, без України – просто не існує.

Вся справа в тому, що не лише без дев'яти, а й навіть без трьох областей Західної України у нас порушиться електоральний баланс. Зараз, у нас скалалася класична патова ситуація 50 на 50. Як тільки ми вибиваємо пару областей з одного чи іншого електорального поля – ми, по суті, на роки визначаємо переможця виборів. Саме тому росіяни хочуть зробити все, щоб країна розкололася. Більше того, саме тому, Крим досі лишався в межах України. Якби Крим в 90-х став нашим Придністров'ям – ніколи в житті Президентом України не став Янукович (мільйон кримських виборців на дорозі не валяється).

Зараз у планах росіян (Януковича) є три варіанти розвитку подій. Перший -  Янукович придушує всіх і вся і залишається керівником (диктатором чи то маріонеткою-диктатором всієї України). Другий – країна ділиться по Збручу. І третій – країна ділиться по Дніпру (головне питання – куди відійде Київ). Виходячи  з цієї логіки, можна зрозуміти і твітер-свербіж Добкіна та Кернеса. При другому чи третьому варіанті, різко зростає можливість перенесення столиці в Харків.

Власне, якщо події будуть розгортатися за другим чи третім сценарієм, на днях, проросійськими  силами буде захоплена Севастопольська міська адміністрація. Росіяни давно виношують ідею про подвійне підпорядкування міста, а нинішня ситуація – найкращий привід, щоб це питання вирішити раз і назавжди. Щодо Криму, то його статус буде незмінним. Йому приготована роль автономії в межах новоствореної Харківсько-Донбаської України. Мільйон контрольованих виборців зможуть завжди заспокоїти всіх тих, хто захоче побунтувати. Тим більше, що кримчани не збираються критично мислити, коли чують слово Росія.