Перенесення Чорнобиля та націоналізація Чорного моря, - програма Дарта Вейдера

Претендент на мерське крісло в Києві та Одесі Дарт Вейдер оприлюднив свої передвиборчі обіцянки

Передвиборча програма на пост мера Одеси  

1. Переселення всіх тещ Одеси на острів Зміїний, без права листування.

2. Націоналізація «Чорного моря», стягування плати за користування одеськими водними ресурсами з Туреччини, Румунії, Болгарії, Росії.

3. Соціальне житло в катакомбах в рамках міської програми «Місто майбутнього»

Передвиборча програма на пост мера Києва

1. Електронне місто - знищення черг і анігіляція бюрократії, шляхом переведення всіх процедур узгодження та дозволів в автоматизований, електронний режим.

2. Кіберізація ЖКГ - впровадження електронного паспорта для кожного житлового будинку, онлайн доступ до рахунку кожного будинку, доступ до витрат з бюджету міста в онлайн режимі.

3. Студентам - Wi-Fi - закріплення в статуті міста, права студентів на безкоштовний доступ до мережі Інтернет на території навчального закладу на швидкості не менше 100 Мбіт.

4. Дітям - комп'ютери - в 10 років кожен киянин матиме право на отримання комп'ютера.

5. Жінками - квіти - кожного 8 березня, при народженні дитини, і виході на пенсію, киянки будуть отримувати квіти від мера.

6. Соціальна програма «Киянам - сало!» - повернути показники споживання сала на душу населення на рівень 1913 року, знизити вартість делікатесу на 72% вже до 2015 року.

7. Знищення шиферу - повна заміна шиферу на черепицю на дахах житлових будинків Києва, у зв'язку з тим, що азбест і азбестовмісні матеріали викликають рак.

8. Перенесення Чорнобиля на 60 км далі від Києва.