Тлумачний словник України з картинками: від "генекралів" до "пут-стоп"

Цього тижня у непрості стосунки між Україною та Росією масла у вогонь додала неоднозначна позиція Європи. Така поведінка надихнула на чергові спостереження за агресором із сусідньої держави

Генекрали – різновид військових начальників, яких, на жаль, не бракує і в нашій армії.

Рашизофренік – прихильник великого Пу, який не бачить реальної картини, а сприймає те, що йому нав'язують згори. 

Кооператив "Мафіозеро" - Пу та його друзі. У 1996 році великий російський президент та купка його друзів заснували дачний кооператив на березі Комсомольського озера, неподалік від селища Соловйовка. Після того, як Пу став тим, ким став, цей кооператив є джерелом кадрів для адміністрації президента. 

Останнім часом у Росії забороняють на державному рівні що завгодно – мереживну білизну, високі жіночі підбори й т.ін. Можна уявити, що "редагування" пошириться і на пісні та приказки. Скажімо, відомі пісні зміняться ось так: "Расцветали яблони и ГРУши", "Вы с жертвою спали". А деякі прислів’я звучатимуть як "У семи нянек дитя без газу"

Пут-стоп – якщо користуватися спортивною термінологією, це блок-пости сепаратистів на українській визвольній трасі.

Якщо продовжити спортивні аналогії, то стосутінки між відомою фрау і містером «Ла-ла-ла-ла» викликають до життя думки про сублімачо і його подружку безпеки. Просто "Вечір на Фрейді" та й годі. Або "Хай живе думократія"

Читайте також в історії Росії розпочалася нова славетна сторінка, з’явилася маса нових слів, а також тлумачний словник України з картинками: від "шізайки" до "брехлоуна". Окремі слова була присвячені ФЧ-2014.

І чимало цікавого Еспресо.TV розповідало про український політикум.

Крім того, нагадаємо, що через зрадницьку поведінку української попси  виникло чимало нових слів.