Повалій і далі тримає нас всіх за лохів

На своїй сторінці у Фейсбуку син Повалій розмістив нову пісню матері, яка начебто присвячена Батьківщині. При цьому він гордо дописав, що це новий хіт, хоча насправді це сентиментальна дрянь

Повалій написала нову пісню, яка начебто присвячена Батьківщині – саме так вирішила почати відбілюватися улюблена співачка Януковича і депутат від ПР, бо на одних концертах по Далекому Сходу Росії довго не протягнеш. Справа в тому, що під рукою у Повалій була третьосортна пісня російською мовою (!), яка є прямим і не дуже якісним переспівом низки плаксивих пісень, яких останнім часом стало багато на російській естраді. Музика – три-чотири акорди, а слова пересипані улюбленими висловами публіки типу Януковича: “молитва”, “Боже, Боже”, “всі, хто найдорожчий” і т.д. Одним словом – сентиментальна дрянь. При чому, ніякого громадянського пафосу тут немає – якби син не написав, що це присвячено Батьківщині, всі б подумали, що це чергова пісня про сімейні цінності немолодої і не дуже щасливої жінки, яка вдарилася в релігійні голосіння. Тобто її можна співати і перед російськими моряками Далекого Сходу і перед тими, хто ще готовий ходити на її концерти в Україні.

І от всю цю низькопробну графоманію Повалій тепер буде розкручувати по всіх радіо- і телеканалах країни. Зараз посиплються інтерв'ю про те, як вона любить Батьківщину, а Януковича бачила всього один чи два рази за життя (пам'ятаєте, як представник Президента Януковича Мірошниченко заявив про таке і не почервонів навіть). А холдинг УМХ та всі ЗМІ сім”ї уже готові допомогти Повалій знову повернутися в стрій. В усій цій історії є одна приємна річ – пісня настільки слабенька, що скільки в неї не вкидуй грошей, шлягером вона не стане.