Російський клуб шанувальників "гнилого" Заходу (ФОТО)

Російські депутати, що лають Захід, відправляють туди жити, вчитись та відпочивати своїх дітей

Чи справді Захід такий не милий російським політикам?

Молодша донька Путіна – Катерина, мешкає в Німеччині, пише navopros.ru. Дочка Марія живе неподалік Амстердаму, утім, Еспресо.TV повідомляло, що нещодавно дівчина втекла зі свого будинку.

А донька голови МЗС РФ Сергія Лаврова, що понад 20 років жила в США, а потім в Британії, взагалі має труднощі з російською мовою.

Подвійне ставлення до Заходу і в тих російських депутатів, чиї діти хоч і не вчаться за кордоном, утім, мають можливість там відпочивати в своїх будинках.

Еспресо.TV пропонує добірку російських політиків, що мають нерухомість за кордоном та чиї діти вчаться в європейських вишах.

Наприклад, Ілля Медведєв, син Дмитра Медведєва, прем'єра Росії, навчається на батьківщині, але нещодавно в публічному інтерв'ю сказав, що продовжить навчання в Масачусетському університеті США.

А ось діти віце-спікера від «Єдиної Росії» Сергія Железняка вже навчаються за кордоном, повідомляє mk.ru. Доньки депутата вчаться у Лондоні та Швейцарії.

Фото: er.ru

Фото: tjournal.ru

Родина 

Крім того, Петро Жуков, син віце-спікера держдуми Олександра Жукова навчався в Лондоні і навіть загримів там у в'язницю. Жуков-молодший брав участь в п'яній бійці і отримав 14 місяців в'язниці.

У колишнього віце-губернатора Петербурга, голови комісії з соціальної політики і охорони здоров’я Людмили Косткіної донька давно мешкає в Німеччині: займається наукою, має докторський ступінь.

Фото: sensusnovus.ru

За словами депутата, вона впевнена, що не підпаде під санкції ЄС. По-перше, нема через що, по-друге, власності в неї там нема, а якщо батьківщина вимагатиме, то Людмила Андріївна легко відмовиться від поїздок до Європи.

Донька комуніста Воронцова Ганна мешкає в Італії. Туди вона переїхала з Німеччини, де також навчалась. В Росії дівчина закінчила РГПУ ім. Герцена. Зараз навчається в Міланському університеті.

На питання, чому в нього, такого патріота, донька обрала Італію, а не Росію, депутат відповідав без бажання. «Це питання навряд варто обговорювати, - сказав він, - молодь так вчиться. Що ж їй, кинути і їхати сюди?». 

З приводу того, чи повернеться донька депутата на Батьківщину по закінченню магістратури, комуніст повідомив: «потім до докторантури, мабуть, буде вступати. Ганна досконало володіє двома мовами, буде допомагати нашим фірмам, державі здійснювати зв’язки».

Донька "єдинороса" Олени Рахової мешкає в США. 26-річна Поліна Рахова закінчила факультет міжнародних відносин у СПбДУ, після чого поїхала до Нью-Йорку.

Фото з "ВКонтакте"

«NY, я знала, що ти мене не розчаруєш, і ти мене не розчарував!)))» - пише Поліна на своїй сторінці у «ВКонтакті». Дівчина, судячи з її сторінки, багато подорожує Америкою.

Фото з "ВКонтакте"

«Новая газета» повідомляє, що за кордоном живуть донька єдинороса Світлани Нестерової (у Великій Британії), донька віце-спікера Сергія Анденко – у Німеччині. 

Губернатор Псковської області Анатолій Турчак придбав віллу в Каннах, що зареєстрована на його дружину. Турчак обіцяв продати міні-палац до 1 травня 2013 року, утім, нерухомість за кордоном вже офіційно дозволили. Сам Турчак має віллу у Франції.

Фото: topnews.ru

На захист закордонного нерухомого майна став депутат та боксер Микола Валуєв. Він заявив, що свій будинок в Іспанії та квартири в Німеччині купив, чесно працюючи за кордоном за контрактом.

Фото: starhit.ru

Позбавлятися від них депутат не збирається: хай діти відпочивають влітку в своєму будинку, а не в готелі за «величезні гроші». «Тим більше, що ці гроші (а контракти я, будь ласка, готовий абсолютно всі показати) – зароблені були потом та кров’ю», - зазначив Валуєв.

Тож, поки діти за кордоном, їхні батьки продовживатимуть боротися з "бездуховним" , "злочинним" Заходом.