АФІША: Найцікавіші культурні події 13 –20 грудня

Журналісти Еспресо.TV дізнались, як провести наступний тиждень з користю та задоволенням для себе

З безлічі цікавих культурних заходів, що проводять в Україні щодня, попри складну ситуацію, журналісти Еспресо.TV відібрали найяскравіші:

Виставка льодових скульптур

13 грудня відкриється виставка льодових скульптур"Заморожені сни" на Арт-заводі "Платформа". 

Вже готові п'ять скульптур: дві гірки - 30-метрова доросла та дитяча (1,5 метри заввишки), трон (2,5 метра), гігантські коники, а також ворота для гри в сніжки. На створення всіх снігових фігур витратять понад 300 тонн снігу та 70 тонн льоду. Від сонця і дощу скульптури захищають два гігантських білих шатра, а спеціальні холодильники підтримують в приміщенні температуру на рівні 7 градусів морозу.

Ярмарок добра

14 грудня з 10:00 до 20:00 на НСК "Олімпійський" триватиме Ярмарок добра. 

Тут кияни будуть продавати одяг, взуття, дитячі товари, техніку і електроніку, вироби ручної роботи. Новорічний ярмарок, звичайно ж, не обійдеться без новорічних прикрас та ідей для подарунків. Корисні товари знайдуть любителі активного відпочинку. Будуть також представлені музичні інструменти і предмети колекціонування. Гостей ярмарку на НСК "Олімпійський" чекає насичена розважальна програма: майстер-класи для дітей і дорослих, конкурси, розіграші та виступи кавер-гуртів.

Концерт лідера груп "Токіо" і "Мачете" Ярослава Малого

13 грудня у концертному залі Stereo Plaza відбудеться концерт музиканта Ярослава Малого

Музичне шоу присвячене 11-річчю групи "Токіо". Окрім вже улюблених публіці пісень, на концерті будуть виконані композиції з нового альбому МАЧЕТЕ, реліз якого запланований на початок 2015. Однією з центральних подій концерту в Stereo Plaza стане презентація абсолютно нового англомовного проекту Ярослава Малого - HAVAKKUK.

Найкращі роботи світового фестивалю реклами "Канські леви"

13 та 14 грудня у Києві покажуть роботи переможців 61-го фестивалю реклами "Канські леви" 2014.

"Cannes Lions" – найстарша та найбільш авторитетна конкурсна подія у сфері реклами, яка існує з 1954 року. Якщо порівнювати "Канські леви" з кінематографом, то це "Оскар", тільки у світі реклами. Рекламні агентства і бренди всього світу у прагненні мати в своїх активах заповітну нагороду, виходять за рамки звичайного і створюють рекламу, яка межує між комерцією та мистецтвом.

Покази відбудуться у "Кінопанорамі" о 20:00.

Ярмарок "Різдвяний Арсенал"

17-21 грудня у "Мистецькому Арсеналі" триватиме різдвяний ярмарок.

Захід пропонує найновіші дитячі книжки, ялинки та ялинкові прикраси, авторські листівки, рукотвори, майстер-класи, вистави, розваги, казкові читання, різдвяні солодощі та частування.

Протягом п’яти днів відвідувачі зможуть взяти участь у понад 60 майстер-класах та читаннях казок. На головній музичній сцені створювати різдвяний настрій будуть українські музичні та хореографічні гурти.