ТОП-10 найбезглуздіших вчинків заради кохання

Дар'я Тарасова
14 лютого, 2015 субота
06:00

Кохання, як відомо, часто штовхає людей на подвиги, а комусь – геть вимикає мозок

Очевидно, Амур не завжди влучає своєю стрілою у серце, комусь його "зброя" потрапляє в мозок. Тож, не дивно, що деякі закохані не можуть відрізнити романтичне безумство від повного божевілля. Як часто люди чують фразу "Якщо кохаєш, доведи", але, на щастя, не всі ставляться до цього виклику серйозно. Еспресо.TV до Дня всіх закоханих пропонує історії про тих, хто робив ідіотські вчинки заради кохання.

Пропозиція після "смерті"

Дивак з Росії обрав дуже оригінальний, на його думку, спосіб освідчитися у коханні та зробити пропозицію. Замість "нудного і банального" просиджування в ресторані при свічках, його обраниці довелося пережити кілька хвилин пекла. На очах дівчини її коханий Олексій Биков потрапляє у страшну автокатастрофу. Приїжджає машина "швидкої", скривавленого коханого кладуть на носилки, і лікар повідомляє дівчині, що її хлопець помер. Здається, життя перетворилося на фільм жахів. Однак у цей момент з машини "швидкої" вискакує Олексій з повітряними кульками в руці. Звісно, перебуваючи у посттравматичному стресовому розладі, дівчина каже "так".

Весь цей ідіотський спектакль Олексій Биков розробив за допомоги цілої команди спеціалістів: він найняв режисера, каскадерів, візажистів та навіть сценариста. Як пізніше пояснив хлопець: "Я хотів, аби вона зрозуміла, наскільки пусте її життя без мене, і що життя без мене не матиме сенсу".

Як дві краплі

У Сан-Франциско чоловік та жінка вирішили зробити пластичні операції, аби стати якомога більше схожими один на одного. Звісно, часто закохані з часом переймають не лише манеру один одного, а й отримують певні фізичні спільні риси. Однак Ніл та Жаклін Мегсон вирішили піти на трохи більший крок, аніж купити собі однакові светри. Вони лягли на операційний стіл.

Ніл і Жаклін так кохали одне одного, що вирішили змінити зовнішність, аби виглядати близнюками. Вони зробили собі інші очі, ніс, щоки, вставили імплантати в підборіддя (кому це було потірбно), навіть витатуювали родинки, як в партнера. Загалом вони витратили $ 200 тис. на свої операції. Щодо того, чиї статеві органи вони виріши обрати, не відомо. Однак у 2007 році жінка померла, а "чоловік" і далі, живучи з своєрідною зовнішністю, називає себе "ми". 

Кохання через жалість

Ще один дивак вирішив звернутися до почуття співчуття своєї коханої. Він вмовив свого друга тричі вистрілити в нього, аби його колишня дівчина пожаліла його та повернулася до нього. Очевидно, друг горе-коханця був таким же розумним, як і сам закоханий. Двадцятирічний Джордан домовився зі своїм другом Майклом, що той стрілятиме в нього в парку. Чому він не стріляв сам? Він був судимий, тож мати справу з вогнестрільною зброєю для нього було б не добре. Джордан сам подумав про це, і це був єдиний випадок, коли Джордан та логіка зустрілися. 

Тож, обравши тихе місце в парку, Джордан та його друг Майкл розпочали операцію з повернення кохання. Майкл вистрілив у руку Джордану, той, звісно, впав від болю на землю. Тож у Майкла не вистачило сил стріляти в друга знову, і вони удвох поїхали в лікарню. За планом, колишня дівчина Джордана мала прийти до нього в лікарню, однак дівчина вирішила, що їй не потрібні шумиха та проблеми і не навідалася до Джордана ні разу. Зате його навістила поліція. Виявляється, вони не дуже люблять, коли люди стріляються, навіть якщо усе це заради кохання.

Романтичне зізнання… не з пелюсток троянд і не зі свічок

По-справжньому закохані чоловіки не шкодують заради своїх других половинок нічого. Фермер Дік Клейс вирішив довести це. Своїй коханій Керол він подарував тонни лайна. Фермер зібрав 123 000 фунта навозу (55.790 кг) та майже три години викладав для дружини на полі напис-привітання з Днем народження та зізнання у коханні. "НАР BDay LUV U", - написав від лайном. Те, що фраза вийшла не повною, він пояснив недостатньою кількістю навозу. Однак Керол відреагувала позитивно.

А раніше Брюс Андерсленд виклав таким самим чином величезне серце зі стрілою.

Ку-Клукс-Клан виступає на захист кохання

Коли дружина вирішила покинути Вільямса, він вдався до відчайдушного вчинку. До речі, Вільямс був чорним, а його дружина білою. Ці факти є важливими, оскільки вони можуть трохи пояснити вчинок Вільямса. Чоловік вирішив влаштувати фейковий злочин: він підпалив величезний хрест надворі перед своїм будинком. На місці злочину Вільямс залишив записку з погрозою начебто від Ку-Клукс-Клану наступного змісту: "Краще тобі не кидати цього н**ра".

Жінка дуже злякалася, однак це було доти, поки вона не усвідомила, що Ку-Клукс-Клан взагалі не підтримує міжрасові шлюби. Пізніше поліція провела розслідування і остаточно спростувала інформацію про послання від Ку-Клукс-Клану.

Коли кіллер закохується у свою жертву

Як тільки Марія Нільза дізналася, що її чоловік завів собі коханку, вона одразу вирішила діяти і не придумала нічого кращого, як найняти кіллера. Марія зв’язалася з колишнім поліцейським Карлосом Роберто та замовила йому Люпіту – коханку чоловіка. За іронією долі, Карлос впізнав Люпіту – це була любов його дитинства. Тоді кіллер вирішив домовитись з жертвою: він наказав їй обмазатись кетчупом та встромив дівчині ніж під пахву. Сфотографувавши її, він віддав "докази" вбивства Марії. Цікаво, що жінку не здивував ніж під пахвою.

Марія заплатила "вбивці" гроші та повернулась до свого подружнього життя. Але за кілька днів вона побачила Карлоса та Люпіту, які мило розмовляли на ринку. Ображена та розлючена Марія заявила в поліцію, звинувативши парочку у шахрайстві та вимаганні. Однак не обов’язково бути юристом, щоб зрозуміти, що сталося далі. У той час, як пара була під слідством через шахрайство, Марія наразі відбуває покарання за замах на вбивство.

Відлюдність заради кохання

Лю Годжан та Сюй Чжаоцин живуть у печері 50 років. Півстоліття вони не користуються електрикою, сантехнікою, не вживають звичну їжу та взагалі відсторонені від благ сучасного життя. Коли Лю був 19-річним китайським хлопцем, він закохався у Сюй, яка була старшою за нього на 10 років, до того ж, вже вдовиця. Оскільки суспільство та родина не схвалили їхніх стосунків, Лю і Сюй вирішили втекти від всіх. Вони сховали у печері і живуть тут вже 50 років.

Життєво важливі зміни

Молоді люди закохалися одне в одного на останньому році навчання в школі. Після школи вони мали їхати в різні міста на навчання в університеті. Він цікавився та добре знав точні науки, їй більше до вподоби були мистецтво та географія. Для того, щоб їхні стосунки не розірвалися, вони мали вступити в один виш, а отже, обрати одну професію. Коли стало питання, чим вони обидва займатимуться в житті, хлопець з сарказмом поставився до мистецтва, сказавши, що бути модельєром – вкрай непрактично. Тому Твінкл Соланскі погодилася займатися наукою, як і її коханий. 

Однак за рік вони розлучилися. "Одна моя помилка потягнула за собою іншу: тепер я 21-річний інженер (що мені зовсім не подобається), я відмовилася від мистецтва, я ненавиджу себе за те, що прийняла таке рішення, основане за підлітковому коханні. Я вимушена займатися по життю тим, що мені не цікаво, - каже Твінкл, - і хоча він був єдиним, кого я колись кохала, я розумію, наскільки важливо те, що я поставила під загрозу свою кар’єру та майбутнє".

Небезпечна подорож

Цей закоханий з Індії вирішив продемонструвати свої почуття, ризикуючи життям. Коли його дівчина поверталася з конференції через Делі до міста, в якому вони жили, він вирішив зустріти її на півшляху до дому – в Делі. Для цього хлопець мав подолати велику відстань – 6 годин на автобусі. Дівчина прибувала в Делі о 5 ранку, тож хлопець мав сісти на свій автобус близько 10 вечора та їхати всю ніч. На автовокзалі він дізнався, що всі місця на цей автобус вже зайняті, а наступний буде лише о 4 ранку. Єдине місце яке залишалося – на даху автобуса. Закоханий вирішив, що його дівчина варта цього. Тож за кілька хвилин він вже сидів на даху автобуса. Температура тієї ночі була -10°С, автобус їхав зі швидкістю 80 км/ч, гойдаючись на поворотах та чіпляючись за гілки. На щастя, все закінчилося безпечно. Кохана оцінила романтичний вчинок, хоча за рік дівчина кинула свого героя "найбезтактнішим чином".

Самопожертва та цинічна жорстокість

Цей хлопець може справедливо вважатися чемпіоном у рейтингу невдах та безглуздих закоханих. Зі своєю дівчиною він познайомився одразу по закінченню університету. Як завжди, вона була "молода та гарна". Характеризуючи себе, хлопець каже: "Я був типовим ботаніком, не мав успіху у жінок, був непривабливим, дуже наївним та невпевненим у собі".

Одного дня, після чотирьох місяців стосунків, дівчина прийшла до свого коханого з заплаканими очима. Вона розповіла, що її брат серйозно хворий вже протягом тижня (пізніше стало відомо, що вже півроку), і йому потрібна нирка. Єдиний родич, який залишився живим, не хоче жертвувати свою нирку, і дівчина боялася, що брат просто помре. Тому невпевнений в собі закоханий хлопець вирішив піти на геройський вчинок, та пожертвувати власну нирку. За тиждень після операції, коли здорова нирка була в організмі брата, дівчина прийшла до свого героя та палко дякувала йому за спасіння. "Коли неймовірно гарна дівчина почуває себе винною перед тобою, ти – король світу", - зазначив хлопець.

Однак вже за деякий час дівчина почала шукати виправдання тому, чому вони припинили бачитися: або вона була зайнята, або була в іншому місті, або просто втомлена. Зрештою, через 2 місяці вона розірвала стосунки, сказавши, що не хоче марнувати свій час на сентиментального дурня. Пізніше хлопець-герой дізнався, що "брат" був нареченим дівчини, якого вона дуже кохала. 

Теги:
Читайте також:
Київ
+14°C
  • Київ
  • Львів
  • Вінниця
  • Дніпро
  • Донецьк
  • Житомир
  • Запоріжжя
  • Івано-Франківськ
  • Кропивницкий
  • Луганськ
  • Луцьк
  • Миколаїв
  • Одеса
  • Полтава
  • Рівне
  • Суми
  • Сімферополь
  • Тернопіль
  • Ужгород
  • Харків
  • Херсон
  • Хмельницький
  • Черкаси
  • Чернівці
  • Чернигів
  • USD 39.05
    Купівля 39.05
    Продаж 39.52
  • EUR
    Купівля 42.21
    Продаж 42.95
  • Актуальне
  • Важливе
2024, четвер
28 березня
17:10
Ексклюзив
Саміт ЄС, Віктор Орбан
Орбан буде вимушений змінити тактику: Тібор Томпа про нові протести в Угорщині
17:04
Оновлено
Прем'єр міністр України Денис Шмигаль та прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск
Україна запропонувала 5 кроків для розблокування кордону, - Шмигаль після зустрічі з Туском
17:03
Верховна Рада
"Нічого не проголосували": Верховна Рада провела півторагодинне засідання
17:01
Аерофлот
Росія в обхід санкцій ввозить запчастини для авіації через Габон: обсяг експорту $1,5 млрд
16:40
Україна-НАТО
Київ скликав надзвичайне засідання Ради Україна-НАТО: причина
16:30
машина для розмінування WISENT 1
Спецтранспорт, дрони та озброєння: Німеччина надала Україні новий пакет допомоги
16:30
Росіяни атакували з мінометів поліцейських, які прибули на місце обстрілу на Херсонщині
16:26
На фото: Анастасія Приходько
Анастасія Приходько прокоментувала смерть свого турменеджера під час її концерту
16:13
Очільник МЗС Латвії Каріньш подав у відставку через скандал зі спецрейсами
16:08
Ексклюзив
Мирослав Чех
Над Польщею нависає російська загроза, а уряду байдуже, - польський політик Чех
16:06
Ексклюзив
Російські окупанти без опізнавальних знаків у Криму у 2014 році. Фото надано автором
Для наступу на Харків 100 тис. недостатньо: у бригаді Гвардії наступу припустили, скільки військ потрібно РФ, щоб захопити місто 
16:00
OPINION
Богдан Буткевич
Звільнення Данілова — це страх Зеленського. Через підступи Єрмака
15:59
ЗСУ, мобілізація
Мобілізація: на Полтавщині поліція отримала від ТЦК звернення про доставку 30 тис. військовозобов'язаних
15:48
На фото: Стівен Спілберг
Стівен Спілберг назвав "Дюну 2" одним з найяскравіших науково-фантастичних фільмів, які він бачив
15:39
На фото: потяги
Україна та Словаччина цьогоріч запустять новий залізничний маршрут Київ - Кошице
15:04
Ілюстративне фото
Росіяни вдарили по селу на Харківщині: вбили жінку та поранили чоловіка
15:02
Авдіївка
Заступник комбрига 3-ї штурмової Жорін розповів про пріоритет росіян на Авдіївському напрямку
14:48
окупанти Мелітополь
У Мелітополі окупанти використовують авто з РЕБ "Пелена" для блокування мобільних і захисту від вибухових пристроїв, - Федоров
14:47
малюнок, діти
У Мінсоцполітики розповіли, скільки дітей в Україні потребують усиновлення
14:32
На фото: гурт "Бумбокс"
"Бумбокс" презентував пісню "Фіртка", записану в проміжках між бойовою роботою
14:02
OPINION
Ольга Лень
"СВО" проти України стала "священною війною" Росії
14:00
щеплення вакцинація
Захищає від штаму "Омікрон": в Україну доставили понад чверть мільйона доз вакцини проти COVID-19
13:55
Джонні Депп "Пірати Карибського моря"
Наступних "Піратів Карибського моря" знімуть без Джонні Деппа, - продюсер
13:48
Еспресо та “Голка”: “Бачимо прояви цензури і спробу зняти матеріал про Шуляк і Кубракова з сайту”
13:48
"Свідчення потепління": українські науковці виявили новий вид рослин біля станції "Академік Вернадський"
13:45
Інфографіка
долар євро валюта обмін
Курс валют на 28 березня: скільки коштує долар, євро та злотий
13:39
Роман Насіров
Ексголову ДФС Насірова залишили під вартою ще на два місяці
13:35
Ексклюзив
Александар Вучич
Заява Вучича про загрозу національним інтересам Сербії - його внутрішня політична потреба, - політолог Варґа
13:31
Естонія
Посол Естонії: росіяни в Естонії мають більше прав, ніж у Росії
13:27
Олег Іващенко
"Призначив бойового генерала": Зеленський сказав, чого чекає від СЗР під керівництвом Іващенка
13:10
телемарафон
Маніпуляції за бюджетні кошти: уряд просять віддати гроші з телемарафону та Freedom на ЗСУ, створено петицію
13:09
відключення електроенергії
На Харківщині діють графіки відключень електроенергії: ситуація в енергосистемі станом на 28 березня
13:09
акторка Іванна Сахно
"Винна їм половину зарплати": українка в Голлівуді Іванна Сахно розірвала контракт з Netflix, щоб не грати росіянку
13:02
"У Росії немає ресурсів": ЦПД спростував фейк щодо підготовки росіян до наступу на Харків
12:59
Оновлено
річниця деокупації Ірпеня
Друга річниця деокупації Ірпеня: у місті вшанували пам'ять полеглих військових і цивільних
12:55
окупанти, орки
Росіяни не відпускають із фронту своїх військових, які укладали контракти на пів року, - Спротив
12:47
Ексклюзив
прикордонники
"Надзвичайно серйозно": у Раді резервістів ЗСУ назвали ймовірні завдання російських ДРГ у разі появи на Київщині
12:45
Росія ДНР ЛНР окуповані території
Британська розвідка розповіла про заходи русифікації на ТОТ України
12:24
США перекинули у Червоне море понад 3 тис. військових
Єменські хусити атакували військовий корабель США дронами
12:16
Чорне море, Крим
Росіяни готуються відбивати атаки українських ДРГ у Севастополі, - "Атеш"
Більше новин