Як кепкують у великому спорті

У великому спорті є місце не тільки шаленим навантаженням і рутинним тренуванням, а й почуттю гумору

Сьогодні, у День сміху, Еспресо.TV пропонує підбірку, як спортсмени кепкують один над одним, а також розігрують уболівальників.

На чемпіонаті світу-2011 з біатлону в російському Ханти-Мансійську норвезькі чемпіони Еміль Свендсен і Тар'єй Бьо посміялися над росіянкою Світланою Слєпцовою - викрали її авто. Спортсменка залишила машину з ключами біля будинку, де жили норвежці. Жартівники зробили коло по селищу, де проживали учасники чемпіонату світу, а потім повернули "залізного коня" власниці. Росіянка не залишилася в боргу - під час гала-вечірки подарувала Свендсену і Бьо іграшковий автомобіль.

На весь світ відомий своїми пародіями на колег перша ракетка світу Новак Джокович. Зокрема, посміявся серб і над найкращою російською тенісисткою Марією Шараповою.
 

 

Жартують не лише спортсмени. Один з найкращих футбольних рефері сучасності англієць Ховард Уебб під час матчу відібрав м'яч у гравців і вирішив сам зіграти в футбол. Та ще й поштовхався з футболістом. Курйоз стався під час товариського поєдинку з нагоди завершення кар'єри капітана "Тоттенхема" Ледлі Кінга.

 
Часто-густо спортивні "зірки" розігрують простих любителів спорту.

Найкращий футболіст світу португалець Кріштіану Роналду вирішив відволіктися від проблем в особистому житті, розігравши маленького хлопчика на вулицях Мадрида. Кріштіану в перуці, з вусами і накладним животом чудово "закосив" під безхатченка.

 

У подібному стилі пожартували з вуличними баскетболістами лідер збірної США Кайрі Ірвінг з одноклубником Кевіном Лавом.

 

Охочі посміятися у великому спорті навіть талісмани. Щоправда, не так добродушно. Так, маскот баскетбольного клубу "Хьюстон Рокетс" накидався на людей і просто шокував їх своїми голосовими зв'язками. Особливо вражений був останній герой відеоролику.

Відео: Youtube