Кінопрем'єри тижня: Повернення Термінатора, стриптизер Татум та історія кохання "сильної та незалежної"

Кореспонденти Еспресо.TV дізналися, що новенького з'явиться в українських кінотеатрах від сьогодні

Новий кінотиждень представляє такі прем’єри.

Подалі від шаленої юрми

Томас Вінтерберг вирішив екранізувати роман Томаса Гарді, написаний ще у 1874 році. Однак ця історія буде цікавою і сучасному глядачу або, скоріше, глядачці. Американо-британська драма розповідає про молоду, красиву та незалежну жінку, яка підтримує стосунки з трьома різними чоловіками. Кожен із трьох мріє добитися її кохання та стати єдиним в її серці. 

Супер Майк XXL

Комедія Грегорі Джейкобса є продовженням історії Майка, знятої Стівеном Содербергом у 2012 році. І знову шанувальниці Ченнінга Татума будуть у захваті, адже актор з'явиться в образі спокусливого стриптизера. Фільм покаже життя юного стриптизера з іншого боку, де буденність сповнена виснажливих тренувань. Ці чоловіки стали стриптизерами не від гарного життя. 

Минуло три роки відтоді, як Майк на піку своєї популярності закінчив кар'єру стриптизера, а клуб "Королі Тампи" вже майже готовий визнати свою поразку. Але виконати це у своєму стилі: готуючись "запалити" Мертл-Біч, вони знову розділять сцену з легендарним Супер Майком. Дорога на останнє шоу проходить через Джеконсвілл і Саванну, де Майк і хлопці зустрінуть старих знайомих і заведуть нових.

Зачистка

Нік Саймон полоскоче нерви своїм глядачам. Трилер "Зачистка" розповідає про Коула, який став випадковим свідком вбивства. Після цього випадку психіка Коула дуже постраждала, від нього через це навіть пішла дружина, а сам він страждає від постійних галюцинацій. Тепер його життя – це привиди вбитих людей, кров та смерть. Згодом герой вже не може розрізнити, де реальність, а де витвір його власного мозку. 

 

Термінатор: Генезис

І знову "сталевий Арні" повертається на наші екрани. Цей фантастичний бойовик – чи не найочікуваніша прем’єра тижня. Алан Тейлор зняв історію Термінатора з минулого. Сюжет нового "Термінатора" є альтернативною версією, що не заперечує подій попередніх фільмів. У ньому зачіпаються події 1973, 1984, 2017 і 2029 років.

Джон Коннор посилає в минуле довірену особу, щоб той чоловік врятував його матір і таким чином гарантував майбутнє самому Джону. Але раптовий поворот подій створює розлом у часі. Вийшло так, що осиротіла Сара Коннор була вихована Термінатором. Тепер їхня спільна місія - переписати майбутнє.