Дослідження. Які партії пригріли найбільше екс-регіоналів на місцеві вибори

Громадські активісти дослідили 11 областей на присутність у списках партій екс-регіоналів, які рвуться до місцевих та обласних рад

Найбільше регіоналів у списках БПП, "Нашого краю" та "Відродження", написав у своєму Facebook з посиланням на дослідження нардеп від "Народного фронту" Андрій Левус, передає Еспресо.TV.

Всього 330 "фарбованих лисів", що рвуться до обласних рад Одеської, Хмельницької, Сумської, Вінницької, Житомирської, Чернігівської, Черкаської, Херсонської, Миколаївської, Кіровоградської та Полтавської областей".

За даними дослідження, Херсонська область є лідером по кількості екс-регіоналів серед кандидатів до нової місцевої влади. 

"Їх тут 54 ("Наш край" - 20, БПП - 8 "Відродження" - 18, і по одному від "Свободи" та "Укропу"). Друге та третє "почесні" місця займають Полтавщина та Кіровоградщина, 43 та 41 "фарбованих лисів" відповідно", - зазначає Левус.

Щодо партій, то лідером по присутності екс-регіоналів стала президентська БПП, "Наш край" прихистив 102 екс-регіонали, "Відродження" - 57.

Антирейтинг партій, які прихистили до себе екс-регіоналів:

1.БПП - 120

2. Наш край - 102

3. Відродження - 57

4. ВО "Батьківщина" - 26

5. "Аграрная партия" - 12

6-7. УКРОП и "Свобода", по 1.

"Також велика кількість екс-регіоналів в різних місцевих проектах на кшталт "Довєряй дєлам", Морська партія, "Нові обличчя" тощо", - розповів нардеп.

Повний список екс-регіоналів по областям можна проглянути за цим посиланням

 

Операція "Фарбовани лис" - найбільше регіоналів у списках БПП, "Нашого краю" та "Відродження". ПОІМЕННІ СПИСКИВиборча ...

Posted by Андрій Левус on 22 октября 2015 г.