Кінопрем'єри тижня: Добрий Дракула та жахаючі відеокасети з паралельного світу

Кореспонденти Еспресо.TV дізналися, що підготував новий кінотиждень для українців

Відсьогодні в українському прокаті – добрі та не дуже жахастики, а також знову російське кіно, яке вперто і далі демонструють українському глядачу прокатні компанії.

"Паранормальне явище: Примарний світ"

Містика, моторошність і невизначеність – це новий фільм Грегорі Плоткіна, вже п'ята частина "Паранормального явища". За сюжетом подружжя Емілі і Райан разом зі своєю шестирічною дочкою Лейлою переїжджають в новий красивий будинок. Виявивши в гаражі залишену попередніми власниками відеокамеру і коробку касет, вони вирішують переглянути записи. Щаслива сім'я не підозрює про те, до яких кошмарних наслідків призведе їхня цікавість.

"Монстри на канікулах 2"

 

22 жовтня у прокаті стартує стрічка Дженнді Тартаковськи "Монстри на канікулах 2". Як і перша частина, що вийшла в 2012 році, фільм у жанровій формі тривимірної анімації, адресованій сімейній аудиторії, оповідає про конфлікт традицій і сучасності, про труднощі, з якими стикається той, хто прагне поєднати вірність звичаям і традиціям рідної землі з повагою ( або хоча б терпимістю) до чужого світогляду. 

Граф Дракула видає свою чарівну дочку за хлопця зі світу людей, і у молодої "змішаної" пари народжується син. Тепер на молоду сімейку чекає знайомство з усіма скелетами у шафах готелю для монстрів.

Більше про фільм читайте у тексті: "Дракула живий і задоволений цим"

"Без кордонів"

Новий російський фільм виходить на українські екрани. Цього разу – не про ментів, а про кохання. Його дія розгортається також за межами Росії – у Вірменії. Режисери Резо Гігінешвілі і Карен Оганесян розповідають про кохання без кордонів і умовносте. Події романтичної комедії починаються в московському аеропорту, звідки головні герої вирушають у захоплюючу подорож до живописних гірських долин Вірменії.