Фоторепортаж: Як проходить навчання у Бразильській школі Санта-Клаусів

За два місяці до католицького Різдва у Ріо-де-Жанейро відкрила двері для немолодих учнів щорічна школа Санта-Клаусів

Про це повідомляє Еспресо.TV.

До Нового року та Різдва ще 2 місяці, але Санта-Клауси вже не мають часу на відпочинок. У їхній спеціалізованій школі навчання вже у розпалі.

30 студентів, які цього року даруватимуть різдвяні дива дітям, 27 жовтня сіли за парти у Бразильській школі Санта-Клаусів.

Санта-Клауси зазвичай починають працювати вже з першої половини листопада в торговельних центрах і закінчують свій марафон відвідуванням дітей у Різдвяну ніч.

У школі студентів готуватимуть за прискореною програмою. Інтенсив триватиме до 10 листопада, упродовж якого на майбутніх Санта-Клаусів чекають години напруженої роботи. 

Насправді робота Санта-Клауса серйозніша, ніж може здаватися. Студентів вчать, як поводитися в різних ситуаціях повсякдення в торговельних центрах, як поводити себе з неслухняними дітьми, нерішучими, плаксивими та навіть з нервовими батьками.

У другій половині дня майбутні Санта-Клауси відвідують майстерню танцю. Тут вони розвивають свої фізичні здібності, аби попередити травмування. Також студенти відвідують уроки музики, де вивчають пісні, які виконають на випускній церемонії 10 листопада в громадському місці.

фото: REUTERS