10 beauty-трендів 2018 року: Розмазана помада, безбарвні брови і натуральність

Які тренди підкорять світ у 2018 році та підійдуть кожному

Чиста натуральна шкіра

"Нафарбуйте мене так, ніби я не нафарбована". У 2018 році чиста шкіра входить у моду. І хоч такий мейк-ап можна зробити, купивши консилер і хороший тональний крем, та тренд вимагає насправді позбутися недоліків. 


Рожеві відтінки

Рожевий знову наступає. Від легкого й пастельного до яскравого — макіяж у одному кольорі, а, ще краще, одним продуктом, піднімається усе вище по трендових сходинках. Світлошкірі обирають холодні відтінки, смуглі та темношкірі — тепло-рожеві. Для таких образів підходять рум'яна-стіки, їх можна наносити на будь-яку частину обличчя і не сумніватися, що макіяж триматиметься до кінця вечора.


Брови Мони Лізи або контраст із волоссям

Для тих, кому набридли величезні чорні брови, знайшлася альтернатива — їх відсутність. Точніше, їх пропонують висвітлювати, поки брови не почнуть ледь виднітися. Від сьогодні це личить не лише блондинкам, а й брюнеткам, шатенкам, рудим та пофарбованим у різні кольори.

Читайте також: Головні модні тренди 2018 року. Пластик, пір'я та бахрома

Якщо ж зраджувати темним бровам не хочеться, вихід є. Можна взяти приклад із голлівудських зірок Кім Кардаш'ян, Марго Роббі чи Лілі Коллінз і висвітлити волосся. Так вдасться зберегти улюблені темні брови і все одно залишитися у тренді.


Більше чорного

Чорний ніколи не виходить із моди, а, навпаки, вносить іще більше трендів. Тепер, окрім маленької чорної сукні та чорних стрілок, будуть популярними чорнильні тіні і графітові олівці. І чим більше чорного, тим краще, тому можна не боятися і сміливо наносити темний загадковий мейк.


Нижні вії

Нарешті нижні вії дочекалися свого "зіркового" часу. Бренди випускають спеціальні туші зі зручними маленькими щіточками, а візажисти взагалі пропонують більш масштабні варіанти. Нариклад, збільшити нижні вії можна, додавши кілька накладних пучків, або ж домалювати їх олівцем.


Підкреслені нижні повіки

У 2018 році можна стати яскравішою. Для цього потрібно лише взяти олівець і підкреслити нижні повіки. Найкраще для цього обирати олівець під колір своїх очей. Якщо ж пасують й інші відтінки, нічого не заважає доповнити образ і зробити його яскравішим.


Ефект "злизаної помади"

Тепер не потрібно ледь не кожну годину перевіряти, чи не стерся контур помади на губах та поправляти лінії, адже у моду входить ефект "злизаної помади". Колір повинен бути темним і насиченим ближче до внутрішнього краю губ і поступово "зникати" назовні.

Читайте також: Увосьме дієта Dash стала найкращою у світі. Що в ній такого корисного

Це дозволяє не переживати за те, як виглядають губи: чим більше вони здаватимуться неохайними, тим краще.


Прозорий блиск

Тренд 90-х повертається! Для тих, хто не любить кольорові помади і надає перевагу натуральному кольору губ, у моду знову вводять блиски. Тепер можна виглядати максимально натурально і не обирати годинами між світло-рожевим і темно-сливовим кольорами.


Кольорове волосся

Цей тренд порадує як тих, хто готовий до кардинальних змін, так і тих, хто не хоче фарбувати волосся, але дуже хоче змінити зачіску. Яскраві накладні пасма, як на минулорічному осінньо-зимовому показі Versace, залишаться і у цьому році. Такі пасма можна легко закріпити на волоссі, й, до того ж, можна обрати будь-який колір. За даними інституту Pantone, кольором цього року став "ультрафіолетовий".


Тотальне спрощення

У 2018 році не потрібно буде носити величезні косметички, бо на заміну доведеному до ідеалу макіяжу приходить простота та легкість. Багаторівневі ритуали з догляду за шкірою зникатимуть, натомість з'являться продукти, у яких буде більше, ніж одна функція.