Кому потрібна процедура перманентного макіяжу

Сучасні жінки в гонитві за модними назвами і популярними процедурами не замислюються чи дійсно їм це потрібно

У програмі PROздоров’я  міжнародний експерт з методик перманентного макіяжу і медичної мікропігментації, сертифікований тренер викладачів, практикуючий майстер, автор та розробник ексклюзивних камуфляжних технік, засновник школи професійних майстрів перманентного макіяжу BeProfessional, Олена Кондратюк поділилася секретами, кому  потрібна процедура перманентного макіяжу.

Перманентний макіяж, татуаж, мікроблейдинг – це все процедури під час яких людині під шкіру вводиться пігмент. Методи введення різні: є апаратне введення яке відбувається, як мікроперфорація шкіри і мануальні техніки.

Наприклад, мікроблейдинг про цю процедуру зараз багато говорять, вона є дуже популярною, але чи знають жінки, які хочуть її зробити, що ця методика прийшла до нас зі Східних країн і для європейської шкіри, тим більше слов’янської вона не підходить.  Для шкіри українок вона травматична і в 90% випадків відбувається рубцювання.

Коли ж ми чуємо татуаж, маємо розуміти що – це французьке слово, яке походить від англійського тату і означає, що ви хочете прикрасити тіло малюнком.

Помилковою є думка жінок, про перманентний макіяж, що це заміна щоденному, щоб не наносити косметику. Якщо немає показань, то 80% жінок після проведення процедури, через деякий час хочуть позбавитися постійного макіяжу.

Насправді ж перманентний макіяж – це як пластична операція і потребують його в наступних випадках:

Перманентний макіяж губ. Зліва направо: до, відразу після процедури і через 2 місяці.

Оскільки перманентний макіяж – це салонна процедура, то є ризики зараження хворобами, які передаються через кров. Якщо майстер буде використовувати неякісний пігмент і працювати на невідповідній апаратурі, можна отримати алергічні реакції, рубці, фіброзні зміни шкіри, макіяж може змінити колір або ж мігрувати в інше місце. Тому дуже важливо обрати справжнього професіонала для проведення цієї процедури, бо це не лише краса, а перш за все ваше здоров’я.

 

Щоб дізнатися більше дивіть програму PROздоров’я: