Що подивитися на Гелловін: ТОП-5 фільмів жахів, під які не хочеться спати

Психічно хворі маніяки, привиди, відьми та монстри - ідеальна компанія, щоб приємно провести гелловінську ніч. Тим паче, якщо вони залишаються на екрані та не хочуть вас вбити

"Закляття"

2013

Фільм розповідає про пригоди подружжя детективів Еда та Лоррейн Уоррен, які розслідують справи із паранормальними явищами. Мова піде про один із найскладніших випадків у практиці подружжя - пара змушена допомагати родині фермера, яку тероризує потужна демонічна істота.

“Закляття” - кіно, яке не схоже на шаблонні фільми жахів, що хочуть налякати глядача спецефектами. У цій кінокартині творці зробили ставку на операторську роботу та сюжет, який до останнього триматиме вас у напруженні.

"Гелловін" 

2018

Гелловін - п'ята стрічка-продовження одноіменної франшизи, яка побачила світ 1978 року. Сюжет будується довкола Лорі Строуд, яка 1978 року у гелловінську ніч ледве не загинула від рук легендарного маніяка Майкла Майерса.

Читайте також: Порно та Гелловін: як змінюються вподобання людей перед святом

Тепер жінка готова до його повернення, ба більше - хоче позбавити його життя власноруч. Майкл знаходиться в психіатричній лікарні, з якої неможливо втекти. Але при перевезенні хворих автобус із пацієнтами потрапляє у ДТП, і всі вони, включно із Майерсом, тікають. Тепер маніяк знову шукає жертв в місті Хеддонфілд.

"Воно"

2017

Нова екранізація культового роману Стівена Кінга, яка акцентує увагу на людських страхах, що походять з дитинства.

Фільм розповідає про сімох дітей, яких тероризує невідома істота, що черпає силу зі страху, ненависті і розчарування. ВОНО ввижається персонажам протягом усього життя, лякає їх, дратує, намагається звести з розуму. Врешті, вже дорослими, герої долають монстра.

"Відьма з Блер: Нова глава" 

2016 рік

Цей фільм - пряме продовження кінострічки “Відьма з Блер: Курсова з того світу” 1999 року. У минулому група студентів вирушила на зйомки документального фільму про відьомське прокляття, але потрапивши в ліс заблукала і опинилася в центрі невидимого зла.

Тепер Донаг'ю, брат дівчини, яка зникла під час тих пошуків рушає з друзями до лісу в нову експедицію, щоб знайти зниклу сестру.

Читайте також: 3 моторошні історії, які дійсно сталися на Гелловін

"Сіністер" 
2012
 
Автор популярних трилерів перебуває у творчій кризі, і бажаючи знайти натхнення та, врешті, заощадити на оплаті житла, перевозить родину у провінційне містечко.

Але в будинку де поселилася сім'я майже рік тому відбулася трагедія — були вбиті всі мешканці, яких сусіди знайшли повішеними на задньому дворі. Таким чином тоді загинула вся родина за винятком доньки господарів, яка дивним чином зникла.

Письменник випадково знаходить відеозаписи, які є ключем до розкриття злочину. Після цього в будинку починають відбуватися жахливі речі і тепер під загрозою життя його близьких.