Соромно за наш парламент

Соромно за наш парламент.
Популізм, невігластво, дикість, цинізм, пихатість... Ці люди представляють громадян України, ухвалюють доленосні рішення від нашого імені. Невже за них віддали свої життя герої з Небесної Сотні? Невже їх захищають і стоять насмерть герої на Східній війні?

Виступи Aivaras Abromavicius та Гонтарева Валерия Алексеевна були інформативними та фаховими. Айварас доповів про суттєві результати в дерегулюванні, успіхи в реформі держзакупівель та скороченні надлишкових функцій і чиновників у відомстві. Валерія на картинках, як для діточок, показала, що значна частина критики Голови Нацбанку просто безпідставна, звинувачення поточного керівництва НБУ взаємовиключні! Але хіба ж їх слухали? Цирк і комедія вдалась, фахової розмови не було.

Соромно за наш парламент.

Заради справедливості ще 3 зауваження.

1) Гонтарева неправа, коли вказувала на пари "Прем'єр-міністр + Голова НБУ" як відповідальних за певні рішення по емісії гривні в минулому. Особливо це стосується "Тимошенко + Стельмах", а себе написала окремо, без Яценюка.

2) Гідно поступив Oleksiy Poroshenko, син Президента, фактично своїм тілом загородивши Гонтареву від нападу депутатів-чоловіків!

3) Не всі народні депутати однакові, значна частина - розумні та адекватні люди, фахівці. Але загальне враження про українських парламентарів, на жаль, складається із найбільш ганебних дій та вчинків деяких радикалів.
Соромно за наш парламент.