«Володар перснів» стане комп'ютерною грою

Геймери зможуть відчути себе персонажами толкієнського роману “Володар перснів”

Warner Bros. Interactive Entertainment анонсувало нову гру, дія якої розгорнеться у всесвіті книг Дж. Р. Р. Толкієна, про це повідомляє Lenta.ru, посилаючись на Eurogamer. Гра отримала назву Middle-earth: Shadow of Mordor.

Дія гри розвернеться в часовому проміжку між подіями книг «Хоббіт» і «Володар перснів». Її головним героєм стане слідопит по імені Таліон, якого вб'ють у ніч, коли Саурон і його армія повернуться в Мордор . Таліона воскресять і наділять надприродними здібностями, після чого він буде мститися тим, з чиєї вини він загинув. Одночасно з цим слідопит дізнається про те, звідки беруться сили Перснів Влади.

Middle - earth : Shadow of Mordor буде екшном . Дії гравця у грі впливатимуть на характеристики і поведінку супротивників. Система дозволить герою вибирати своїх «заклятих ворогів» , які будуть запам'ятовувати його дії і пристосовуватися до них, а тому битви з ними кожного разу будуть різними.

Дата виходу Middle-earth: Shadow of Mordor поки не називається.

Нагадаємо, що “Володар перснів” - відомий роман-фентезі Дж. Р. Р. Толкієна, який складається з трьох частин: “Братерство Персня”, “Дві вежі” та “Повернення короля”. Всі три частини екранізовано.