Рибак почав перетворювати Раду на шоу "За склом"

Спікер Верховної Ради Володимир Рибак доручив апарату парламенту встановити загороджувальне скло у ложі преси

Таке рішення спікер прийняв після неодноразових скарг “регіоналів” на небезпеку журналістів, повідомляє УНН.

Зокрема до Рибака з проханням убезпечити народних обранців звертався народний депутат Олександр Стоян (ПР). За словами регіоналів, зокрема Олександра Єфремова, депутати бояться падіння фотоапаратів та ноутбуків з другого поверху Ради. "Вони доволі важкі, - говорить голова фракції ПР. - Якщо хтось якусь техніку на край покладе, вона ж може впасти".

Сьогодні з ложі преси кандидат в депутати від Радікальної партії Андрій Лозовий забросав представників провладної фракції листівками з фотографією Юлії Тимошенко та надписом “Юлі-Волю”.

В свою чергу фотограф Maks Levin на своїй сторінці у "Фейсбуці" повідомив, що "біля 16-ї години сьогодні в зал засідань Верховної Ради полетіла ще й бленда. Її власник - в ложі преси, невідома особа (на фото в білому светрі), яка відмовилася представлятися. Колеги, що спілкувалися з цими хлопцми раніше - кажуть, ті отримали акредитацію і знімають для ПР. Завдяки цим інцидентам (перший з помічником Ляшка, який розкидав листівки в зал) Рибак дав розпорядження поставити в ложі преси скляний екран".

Також нагадаємо, саме з ложі преси журналісти неодноразово ловили депутатів на “кнопкодавстві” та фотографували дорогі годинники народних обранців.