“Регіонали” зірвали засідання "групи Тимошенко" у присутності Кокса і Квасьнєвського

Робоча група по узгодженню законопроекту щодо лікування ув'язнених за кордоном припинила свою роботу

Ініціатором перерви виступив голова групи “регіонал” Геннадій Васильєв, повідомляють “Коментарі”.

За його словами, перерву в роботі було оголошено через засідання комітету із законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності.

Як відомо, сьогодні на засіданні групи були присутні члени місії Європарламенту Александр Квасьнєвський та Пет Кокс. Пропозицію опозиції продовжити роботу у зв'язку і візитом високих гостей “регіонали” відхилили.

Уходячи, Кваснєвський, на питання журналістів, чи вірить він у підготовку законопроекта щодо Тимошенко, відповів: «Було б добре побачити це в прогресі».

"Перерва... Для засідання комітету, яке триватиме невідомо скільки. Прогнозовано, що за годину нічого не встигли. Вчора ж ПР навідріз відмовилися працювати після 18. Кокс і Квасневський явно розчаровані . В опозиціі оптимізму теж небагато. Цікаво, чим же так зачарував Янукович Фюлє?" - написала на своїй сторінці у "Фейсбуці" нардеп від "УДАРу" Ірина Геращенко.

Нагадаємо, для узгодження законопроекту щодо лікування ув'язнених за кордоном, прийняття якого дозволить Україні підписати Угоду про асоціацію з ЄС, було створено робочу група з парламентарів від влади та опозиції. Раніше група вже узгодила деякі пункти майбутнього законопроекту, зокрема домовились не враховувати термін лікування за кордоном в строк покарання.