Японське телебачення запустило нове екстремальне шоу з геями

"Війни оргазмів" - змагання з оральних пестощів - стало чи не найпровокативнішим шоу світу

Як повідомляє The week, шоу нового формату являє собою конкурс мінетів. Змагання полягає в  тому, чи зможе одна сторона довести до оргазму іншу за відведений час. Наразі встановлена планка - 40 хвилин. Змаганню передують обмін поклонами й візитними картками, за ними слідує світська розмова, причому співрозмовники поводяться й висловлюються напрочуд чемно й ввічливо, наче під час чайної церемонії.
Стать конкурсантів не має значення. У першому випуску програми (http://www.youtube.com/watch?v=e6TGQRM-VFU) суперниками були зірка гетеросексуального порно Ріу Саваї та власник бару, гей Такуя. Завданням останнього було довести до оргазму Саваї попри його небажання. Зрештою, любителям "полунички" нема на що дивитись: від камер процес закриває спеціальна конструкція.
Очевидно, продюсери шоу, поставили перед собою серйозне соціально значуще завдання. Річ у тім, що чимало мешканців Японії взагалі не виявляють жодного інтересу до сексу. Ця тенденція, що триває не перший рік, вже почала загрожувати демографії та економіці країни.