Кримські регіонали влаштують Антиєвромайдан

В Сімферополі в неділю Партія регіонів планує й собі провести мітинг на підтримку зміцнення відносин з Росією

На противагу Євромайдану 24 листопада 2013 року Кримська республіканська організація Партії регіонів проводить мітинг «За стабільність і процвітання. Кримчани за розвиток торговельних відносин із Російською Федерацією». Мітинг розпочнеться опівдні на площі ім. Леніна у Сімферополі, повідомляє ZN.ua.

У цей же час і в кримській столиці буде проходити акція «Я обираю Євросоюз». Організатори акції розіслали запрошення всім політичним силам, які зацікавлені у підписанні угоди про асоціацію з ЄС, однак попередили, що на площі не повинно бути партійної символіки: тільки прапори Євросоюзу та України.

Нагадаємо, невдоволені політикою влади щодо припинення підготовки до підписання угоди про асоціацію з ЄС в ніч на 22 листопада вийшли на акції протесту в Києві, Львові, Донецьку, Івано-Франкіську та Луцьку. «Євромайдан» в Києві триває з учорашнього вечора. Сьогодні в Києві пройде великий мітинг за участі лідерів опозиції. Ще більш масштабна акція запланована на 24 листопада. Сьогодні регіонали заявляли, що не планують в Києві проводити свої акції одночасно з акцією опозиції. Проте акцію в Києві проведе Союз промисловців і підприємців разом з профспілками, до якої можуть долучитися і члени ПР.