Мер Донецька запевняє, що у його місті Євромайдана не буде

Олександр Лук’янченко наводить результати дослідження, згідно з яким близько 60% донеччан не підтримують підписання угоди з ЄС

Донецький міський голова Олександр Лук'янченко заявив, що в Донецьку Євромайдана не буде, повідомляють «Новости Донбасса».

«У Донецьку Євромайдана, я думаю, що не буде такого, як дехто очікує. Тому що раніше були соціологічні опитування зроблені, і за цими соціологічними опитуваннями 57.5 % населення міста Донецька займало позицію бо ... І тільки 27 % бажали йти до Євросоюзу. Тому йде процес і потрібно дивитися , в першу чергу , на економічні питання. За принципом: «Сім раз відміряй, один - відріж», - сказав він.

За словами мера, погіршення відносин з Російської Федерації негативно відбилося на економіці України.

Нагадаємо, що в Донецьку біля пам'ятника Шевченку зібралося близько 100 прихильників євроінтеграції.

Нагадаємо, в четвер на засіданні Кабмін розпорядився призупинити процес підготовки до підписання угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом.Така ситуація викликала хвилю обурення серед українців. Невдоволені політикою влади щодо євроінтеграції в ніч на 22 листопада вийшли на акції протесту в Києві, Львові, Донецьку, Івано-Франкіську та Луцьку. «Євромайдан» в Києві триває з учорашнього вечора. Сьогодні з 18:00 на Майдані проводять мітинг за участі лідерів опозиції. Ще більш масштабна акція запланована на 24 листопада.