Антиєвропейці послухали Гнатюка та Джанго і розбігаються

Мітинг на підтримку влади на Михайлівській площі скінчився — люди швидко розходяться

У мітингу-концерті брали участь група “Джанго” та співак Микола Гнатюк. Раніше перед противниками євроінтеграції виступили нардепи Нестор Шуфрич та Анатолій Кінах, а також голова Товариства профспілок Юрій Кулик. Раніше на тій же площі пройшов антигейський мітинг, повідомляє кореспондент “Еспресо-TV”.

За словами кореспондента, ніхто з митингувальників не хоче спілкуватися зі ЗМІ. Правоохоронці відмовляються сказати, скільки людей взяли участь в акції.

Нагадаємо, заявку на проведення мітингу, за даними ЗМІ, подали "Молоді регіони", а головним організатором виступив Український союз промисловців та підприємців.

Зараз на Європейській площі відбувається мітинг прихильників євроінтеграції. На мітингу вже виступали такі музиканти як Марія Бурмак та Тарас Чубай. Також до митингуючих звернулись Юрій Луценко, Віталій Кличко, Ірина Геращенко та інші опозиційні політики.

За підрахунками опозиціонерів та ЗМІ кількість людей на площі дійсно досягає сотні тисяч, про яких говорили організатори ще 22 листопада.