По Першому національному співають “Завтра будет лучше чем вчера”

Державний телеканал "Перший національний" транслює антиєвропейський мітинг на Михайлівській площі

Мітинг проходить под слоганом “Побудуємо Європу в Україні”. Організаторами виступили Український союз промисловців та підприємців та "Молоді регіони".

За підрахунками кореспондента “Еспресо-TV”, на площі зібралося біля двох тисяч людей. За інформацією ЗМІ, більшість учасників цього мітингу бюджетники. Також у столиці разом з провладними мітингувальниками спостерігають групи "тітушок".

На антиєвропейському мітингу вже виступили народні депутати України Анатолій Кінах та Нестор Шуфріч, а також та голова Товариства профспілок України Юрій Кулик.

Нагадаємо, на Майдані Незалежності вже третю добу стоять прихильники європейського курсу країни, які протестують проти рішення уряду Миколи Азарова відмовитись від підписання Угоди про асоціацію з ЄС. Кількість протестувальників варіюється від кілька сотен до кілька тисяч людей. Головний мітинг призначений на сьогодні, 24 листопада. Хода почнеться о 12.00 від пам'ятника Тарасу Шевченку та завершиться мітингом на Європейській площі.

Зараз Європейська площа повністю заповнена прихильниками Євроінтеграції. За словами нардепа Олександра Турчинова та даними ЗМІ, їх кількість дійсно нарівнює сотню тисяч.