"Тітушок" для провокацій на Євромайдані наймають за 230 грн.(ВІДЕО)

Для бійки на Майдані Незалежності у Києві у п’ятницю наймають людей за 230 гривень за годину

Про це повідомляє Віктор Андрусів – координатор волонтерської охорони Євромайдану, який став свідком відповідної розмови та сам сконтактував з організаторами цієї акції, передає "Українська правда".

За словами активіста, у четвер з 8:30 біля Ощадбанку збирають людей, які з 9:00 до 13:00 ходитимуть по Майдану і збиратимуть контакти усіх протестувальників. За це обіцяють заплатити 130 гривень за годину.

Іншу групу збирають на п’ятницю, 29 листопада, "битися" з 17 години. За це обіцяють 230 гривень на годину. Збирають, за словами Андрусіва, загалом 2 000 осіб. 

Водночас, на сторінці ЄвроМайдан у "Твітері" ‏опубліковано попередження: "Увага! Сьогодні та завтра на #ЄвроМайдан можливі провокації! Будьте обережні та поширюйте цю інформацію!"

Нагадаємо, в Україні тривають акції протесту, які почалися 21 листопада одразу після того, як уряд Миколи Азарова прийняв рішення про призупинення підготовки до підписання угоди про асоціацію з ЄС. Сьогодні починається саміт "Східного партнерства" у Вільнюсі, в рамках якого планувалось підписання угоди про асоціацію України з ЄС.