Врадіївських ґвалтівників посадили на 15 років

Оголошено вирок у резонансній справі про замах на вбивство та зґвалтування жительки селища Врадіївка на Миколаївщині Ірини Крашкової

Міліціонерам Євгену Дрижак і Дмитру Поліщуку дали 15 років позбавлення волі, їх колезі Михайлу Кудрінському - 5 років; спільникові Сергію Рабіненку  - 11 років, повідомляють "Вести".

Також Дрижак і Поліщук повинні виплатити Крашковій по 150 тис. грн., а Рябіненко – 100 тис. в якості компенсації за моральну шкоду.

Нагадаємо, 26 червня троє чоловіків зґвалтували та жорстоко побили жительку селища Врадіївка. Жертва насильства вказала на офіцерів міліції - лейтенанта Дмитра Поліщука та капітана Євгена Дрижака. У побитті також брав участь місцевий таксист на прізвище Рябіненко.

Поліщука та Рябіненка заарештували відразу, а Дрижак певний час залишався на свободі, посилаючись на те, що в нього є алібі. Обурені тим, що Дрижака не притягують до відповідальності, жителі Врадіївки вночі 2 липня розгромили місцеве управління міліції. Пізніше в прокуратурі повідомили, що Дрижак затриманий, його заарештували до 12 серпня.

3 вересня справа була передана до суду, судовий процес почався 26 вересня. Жоден з підсудних у скандальній справі не визнав своєї вини повністю.